Ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την χώρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με την ηλιοφάνεια να επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Αύριο ωστόσο ο καιρός θα χαλάσει και αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας έχει ως εξής:

Αττική

καιρός: σχεδόν αίθριος.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί
5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση στα 4 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα 4 τοπικά 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νότιους 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 4 έως 09 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στη κεντρική Μακεδονία τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 04 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν σποραδικές βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στα βορειοδυτικά.Άνεμοι: βορειοδυτικοί 7 με 8 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 9 που μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν στα 5 με 7 μποφόρ. Αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια από 00 έως 08 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και γρήγορα αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα στα νότια τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και από το μεσημέρι γενικά αίθριος.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 7 με 8 πρόσκαιρα στη Κρήτη τις πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα 4 με 6 και το βράδυ στις Κυκλάδες θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα γενικά αίθριος.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς και θα εξασθενησουν στα 4
Keywords
Τυχαία Θέματα