Η Ζιζέλ γιόρτασε με… καυτό μπραζίλιαν τα γενέθλια του γιου της στην Κόστα Ρίκα [εικόνες]

Η Ζιζέλ μετά από τόσα χρόνια στις πασαρέλες εξακολουθεί να είναι σταθερή αξία στο χώρο της μόδας. Τα εκατομμύρια πέφτουν βροχή για μία και μόνο της εμφάνιση, ενώ οτιδήποτε διαφημίζει έχει εγγυημένη επιτυχία. Στα 34 της διαθέτει κορμί αψεγάδιαστο και φροντίζει το επιδεικνύει με καυτά μπικίνι αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Το σούπερ μόντελ βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα με τα παιδιά της, Μπέντζαμιν και Βίβιαν και εντυπωσίασε. Η Ζιζέλ χάρισε στο μικρό ταξίδι-έκπληξη για να γιορτάσουν τα 5α του γενέθλια και όπως φάνηκε πέρασαν εξαιρετικά, παρότι που ο μπαμπάς της οικογενείας, Τομ Μπρέιντι, βρισκόταν στο Σαν Ντιέγκο.

Η Βραζιλιάνα επιλέγει συχνά την Κόστα Ρίκα για τις αποδράσεις της, καθώς αγαπά ιδιαιτέρως το μέρος αυτό κυρίως λόγω της ηρεμίας που της παρέχει. Μαμά και παιδιά παρέα με δύο τεράστιους σκύλους που τους συνόδευαν ξόδεψαν αρκετές ώρες στην παραλία και φυσικά οι παπαράτσι βρέθηκαν εκεί για να τους απαθανατίσουν.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ζιζέλ γιόρτασε με… καυτό μπραζίλιαν τα γενέθλια του γιου της στην Κόστα Ρίκα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα