Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στον Ant1 – Τι θα παρουσιάσει;

11:40 9/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Απείχε αρκετό καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού αφοσιώθηκε στην οικογένεια και το παιδί της. Η Βίκυ Καγιά, ωστόσο, κάνει come back στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Ant1 με ένα πρότζεκτ, που θα συζητηθεί.

Με αφορμή τα 25 χρόνια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης θα γίνουν αφιερωματικές εκπομπές, με εκπομπές-σταθμούς, που πέρασαν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Το όμορφο μοντέλο θα αναλάβει την αφήγηση και παρουσίαση δύο επεισοδίων αφιερωμένων στο διαγωνισμό ομορφιάς του καναλιού.

«Κάνουμε μία

αφήγηση για το πώς ξεκίνησε ο θεσμός, τι συνέβη, παρουσιάζουμε τον Γιώργο Πρεβελάκη που ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος, αγαπούσε την ελληνική ομορφιά όσο κανείς άλλος και έκανε τα πάντα για να προωθηθεί στο εξωτερικός.

Θα παρακολουθήσετε συνεντεύξεις από διάφορες εστεμμένες, από το παρελθόν, αλλά και το πώς έχουν εξελιχθεί σήμερα. Θα δούμε διάφορα ευτράπελα, όπως μία διαγωνιζόμενη που πέταξε τα παπούτσια γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα ή μία άλλη υποψήφια που ξίνισε το πρόσωπό της κ.λπ.», αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

The post Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στον Ant1 – Τι θα παρουσιάσει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα