Η Τζένα Τζέιμσον επιστρέφει στις επάλξεις γιατί «έχω μια οικογένεια να θρέψω»

Μέχρι και η Τζένα Τζέιμσον δεν γλύτωσε από την οικονομική κρίση καθώς ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο πορνό επειδή έχει μια οικογένεια να θρέψει και οι λογαριασμοί τρέχουν.

Η διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη είναι πλέον 39 ετών και έχει αποσυρθεί από την βιομηχανία του πορνό πριν από περίπου έξι χρόνια. Πριν από λίγο καιρό έχασε την βίλα της στο Χόλιγουντ που πωλήθηκε 1,5 εκατ ευρώ, την οποία και πούλησε προκειμένου να ξεχρεώσει

τα υπέρογκα ποσά που χρωστούσε στις τράπεζες καθώς κινδύνευε να μπει φυλακή. Η Τζένα Τζέιμσον είχε ένα ταραχώδη γάμο με πρωταθλητή του MMA και μεγαλώνει μόνη της τα δίδυμα παιδιά τους, τον Τζέσι και τον Τζέρνι.

Η πορνοστάρ μίλησε στις κάμερες του TMZ και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει την βιομηχανία επειδή έχει «μια οικογένεια να θρέψει» ενώ συμπλήρωσε πως θέλει να γυρίσει στην διασκέδαση και να ικανοποιήσει όλους τους θαυμαστές της. Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει και να το πει για άλλη μία φορά, πως κύριος λόγος της επιστροφής της είναι ότι θέλει να ξεχρεώσει και να είναι σε θέση να πληρώνει τους λογαριασμούς που τρέχουν.

Η βασίλισσα του πορνό έχει δεκάδες ταινίες στο ενεργητικό της, όπως επίσης βραβεία και διακρίσεις ενώ στο απόγειο της καριέρας της, το 2008 είχε αποσυρθεί προκειμένου να αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια της. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Τζένα θα επιστρέψει μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας την προσωπική της ιστοσελίδα που έχει τεράστια επισκεψιμότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα