Η ταλαντούχα Εύα Τσάχρα για μία και μοναδική εμφάνιση στο «Ρυθμός Stage» – Ραντεβού στις 29 Οκτωβρίου

Η Εύα Τσάχρα μπορεί να κατάφερε να εντυπωσιάσει το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχής της στο επιτυχημένο σόου του Ant1 «Τhe Voice», ωστόσο η καλλιτεχνική της δράση μετρά πολλά χρόνια και της έχει εξασφαλίσει αξιοζήλευτες συνεργασίες.

Αυτή τη φορά, την απολαμβάνουμε για μία και μοναδική live εμφάνιση την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage», σε μια μουσική βραδιά που θα συζητηθεί.

Με Rock - Pop και Funky διάθεση, πλαισιωμένη από 4 ακόμα μουσικούς, η ανατρεπτική Εύα διαλέγει κομμάτια που το κοινό αγάπησε και η ίδια… απογείωσε με τη δυνατή της ερμηνεία και μας καλεί στο πλευρό της για μια αξέχαστη βραδιά.

Φυσικά, δε θα μπορούσε παρά να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα την επιτυχία «Κρυφτό με τη Σκιά μου», από την πρώτη προσωπική της δουλειά, την οποία αναμένουμε μέσα στη νέα χρονιά.

Μαζί της και ο Βαγγέλης Κακουλάκης με την ιδιαίτερη φωνή του σε απολαυστικές ερμηνείες κομματιών της ροκ σκηνής.

Λίγα Λόγια για την Εύα

Από το Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο με τον Γιάννη Πάριο στο Κέντρο Αθηνών και το Νίκο Βέρτη, η Εύα απέδειξε πως έχει έρθει για να μείνει. Με συνεργασίες – φωτιά στο πλευρό των Γιώργου Νταλάρα, Χρήστου Δάντη, Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλου, Μπάµπη Στόκα, Νίκου Ζιώγαλα και του ροκ συγκροτήματος 15 50 το κορίτσι αυτό έχει αποδείξει πως έχει τη φωνή και τη σκηνική παρουσία για να μας καθηλώσει.

Έχοντας αποφοιτήσει από το Μουσικό Πειραµατικό Λύκειο Παλλήνης και ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών, η ίδια είχε την τύχη να «μαθητεύσει» δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος. Αν και σπούδασε κλασσικό τραγούδι, δεν θέλησε να μείνει σε αυτό και φρόντισε να περάσει στη Θεολογική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Πλέον, το τραγούδι την έχει κερδίσει και αποτελεί καθημερινότητα για την ίδια, με όλους εμάς απλά να… απολαμβάνουμε!

Info

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

The post Η ταλαντούχα Εύα Τσάχρα για μία και μοναδική εμφάνιση στο «Ρυθμός Stage» – Ραντεβού στις 29 Οκτωβρίου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα