Η συμφωνική ορχήστρα του Μονάχου παίζει για την Μπάγερν (βίντεο)

Η κόντρα της Μπάγερν Μονάχου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ λίγο πριν τον τελικό του Champions League είναι πλέον πολυεπίπεδη. Στη μάχη αυτή, ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής των Βεστφαλών ξεκίνησε ήδη τα mind games, με μια συνέντευξη στο Kicker, ενώ από την άλλη, οι Βαυαροί είδαν να τους στηρίζουν η συμφωνική ορχήστρα του Μονάχου.

“Η

Μπάγερν διέλυσε τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει κόντρα σε εμάς“, δήλωσε ο ιδιόρρυθμος Γιούργκεν Κλοπ, δύο ημέρες πριν τον “γερμανικό τελικό” της 25ης Μαΐου στο Λονδίνο, και δεν έμεινε εκεί…

“Ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε. Είμαστε ομάδα που φέρνει σε άβολη θέση κάθε αντίπαλο. Έχουμε αναδειχθεί δύο φορές ισόπαλοι, 1-1, στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν ενώ χάσαμε με 1-0 στο Κύπελλο Γερμανίας όπου είχαμε βρεθεί σε πολύ άσχημη ημέρα”, ήταν η τοποθέτηση του Κλοπ, με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγιερν -και κάποτε σύμβολο της Ντόρτμουντ- να απαντά πως “δεν νιώθει την ανάγκη να απαντήσει στον Κλοπ”.

Το νέο πως ο Μάριο Γκέτζε δεν θα αγωνιστεί στον τελικό αναστάτωσε τους οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όχι όμως και τον προπονητή του. Φυσικά, οι ψίθυροι και οι φήμες για τον… τραυματισμό γιγαντώνονται, από τη στιγμή που είναι γνωστό πως ο σταρ των κιτρινόμαυρων θα μετακομίσει στο Μόναχο και τους μισητούς αντιπάλους τον Ιούλιο.

Θέση υπέρ της Μπάγερν Μονάχου πήρε και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μονάχου.

Δείτε πως, στο βίντεο που ακολουθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα