«Η Στικούδη κάνει καριέρα με το κορμί της, όχι με τη φωνή της» – Τι απαντά η Κατερίνα στον Γιώργο Λιάγκα; [βίντεο]

Στην εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στάθηκε μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής δήλωσε στο «Πρωινό» πως η ίδια έγινε τραγουδίστρια λόγω του… κορμιού της και όχι για της φωνής της.

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη με το νέο της look. Η ίδια μίλησε για τα νέα της σχέδια και τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το σχόλιο του δημοσιογράφου:

«Είναι 6 χρόνια, είναι 3 δίσκοι, πάμε για τον τέταρτο. Θεωρώ ότι όποιος θέλει να μείνει στην εξωτερική εμφάνιση μένει εκεί. Όποιος θέλει να πάει λίγο παρακάτω μπορεί. Επίσης, γενικά πιστεύω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια κάνει κάποιος σε οποιαδήποτε δουλειά, αν κάποιος θέλει να βρει κάτι στραβό, είναι το πιο εύκολο πράγμα» , δήλωσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ALPHA.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοιου είδους σχόλια, αφού οι εκρηκτικές της εμφανίσεις τόσο στη σκηνή όσο και στις φωτογραφίσεις την κάνουν αρκετά ξεχωριστή για το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post «Η Στικούδη κάνει καριέρα με το κορμί της, όχι με τη φωνή της» – Τι απαντά η Κατερίνα στον Γιώργο Λιάγκα; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα