Σε οριακό σημείο η Ατζελίνα Τζολί με τα κιλά της – Πώς αντιδρά ο Μπραντ Πιτ;

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, είναι γνωστές οι διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά, με το πρόβλημα να είναι ορατό κυρίως στα χέρια και τα πόδια της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Μovienewsguide», ο 51χρονος ηθοποιός φοβάται για την υγεία της γυναίκας του και ανησυχεί για το τι αντίκτυπο έχει η κατάστασή της στα

παιδιά τους. Παράλληλα, δεν διστάζει να δηλώσει δημόσια πως θαυμάζει τη σύζυγό του για το τρόπο που αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα της.

Το θέμα του φαγητού είναι κάτι που επηρεάζει τα παιδιά τους και είναι κάτι που ο Μπραντ δεν θέλει. Ένα δημοσίευμα του περιοδικού «Star magazine» αναφέρει ότι ο Πιτ κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τη φροντίδα της Τζολί, προσπαθώντας να της δώσει να καταλάβει σε πόσο σοβαρή κατάσταση βρίσκεται.

Δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός, η λαμπερή ηθοποιός χειροτερεύει…

Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί ότι είναι πολύ καλοί γονείς και δεν θα αφήσουν τα παιδιά τους να κινδυνεύσουν ή να επηρεαστούν από κάτι αρνητικό…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Σε οριακό σημείο η Ατζελίνα Τζολί με τα κιλά της – Πώς αντιδρά ο Μπραντ Πιτ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα