«Η Σοφία Λόρεν του Καυκάσου» – Η κούκλα σύζυγος του Αζέρου πρόεδρου ήρθε στη χώρα μας [εικόνες]

Έχει δύο κόρες, έναν γιο...και είναι γιαγιά. Αλλά κανείς δεν το πιστεύει βλέποντας της γιατί το βλέμμα καθηλώνουν τα σαρκώδη χείλη της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Δεν την έχουν ονομάσει τυχαία άλλωστε «Σοφία Λόρεν του Καυκάσου».

Ο λόγος για την σύζυγο του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ, Μεχριμπάν που βρίσκεται σήμερα μαζί με τον άνδρα της βέβαια για επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Όπως έχουν γράψει στο παρελθόν και οι Sunday Times η Αλίεβα ήταν εκείνη που ουσιαστικά έπεισε τον σύζυγό της να δοκιμάσει

την τύχη του στις εκλογές για την προεδρία του Αζερμπαϊτζάν και δικαιώθηκε. Μάλιστα σύμφωνα με τους Los Angeles Times η εντυπωσιακή Μεχριμπάν αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για να διαδεχθεί τον άνδρα της στην προεδρία.

Η Αλίεβα όπως σημειώνει ο enikos.gr εκτός από πανέμορφη είναι και ιδιαίτερα δραστήρια. Εκδίδει περιοδικά, ιδρύει ινστιτούτα και προεδρεύει διαφόρων ιδρυμάτων και ομοσπονδιών, όπως της Αζέρικης Ομοσπονδίας Γυμναστικής. Επίσης έχει σαρώσει τις διακρίσεις. Συγκεκριμένα έχει αναδειχθεί Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ουνέσκο για την προώθηση των προφορικών και μουσικών παραδόσεων, Γυναίκα της Χρονιάς στο Αζερμπαϊτζάν το 2005, βουλευτής από το ίδιο έτος, ενώ το 2007 λαμβάνει στην Μόσχα το Διεθνές Βραβείο Χρυσή Καρδιά.

Δείτε τις εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα