Η σκληρή ιστορία για ένα από τα ελληνόπουλα που αναζητεί η Ιντερπόλ: Τον απήγαγε η ίδια του η μάνα

Η τραγική ιστορία της μικρής Μαρίας άνοιξε πολλούς φακέλους και έξυσε πολλές πληγές. Ο Ηλίας Ντάτσικας, ο πατέρας ενός από τα τέσσερα ελληνόπουλα που βρίσκονται στην μεγάλη λίστα της Ιντερπόλ με τα αγνοούμενα παιδιά, αποκαλύπτει το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια.

Ο γιος του, Παναγιώτης Ντάτσικας, γεννήθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2006 στην Πάτρα και εξαφανίστηκε το 2010. Μιλώντας στην εφημερίδα "Ημερήσιος της Αχαΐας, ο τραγικός πατέρας

δηλώνει πως η σύζυγός του κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού τους, αφού η ίδια ένα βράδυ εγκατέλειψε το σπίτι τους και την Ελλάδα. Αν και βελγικής καταγωγής η σύζυγος δεν πιστεύει πως έχει επιστρέψει σπίτι της. Χωρίς να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται, πιθανολογεί ότι είναι στην Αίγυπτο.

«Η σύζυγός μου είναι βελγικής καταγωγής. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Μια νύχτα το 2010 σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι και πήρε μαζί της και το παιδί» λέει ο Παναγιώτης Ντάτσικας. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του ασπάστηκε το μουσουλμανισμό, παρακινούμενη από την αδελφή της και πως αρχικά η γυναίκα πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο και πως δεν θα ξαναδεί το παιδί. Έκτοτε ξεκίνησε έρευνες κι έφτασε μέχρι την ιντερπολ ελπίζοντας να ξαναδεί το παιδί του.

Ηλίας και Παναγιώτης Ντάτσικας όταν ήταν ακόμη μαζί

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα