Η Σκάρλετ γύμνη στο ντους!

Τη Σκάρλετ Γιόχανσον γυμνή στο ντους φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του, το περιοδικό «V»! Η 27χρονη ηθοποιός, μία από τις «απόλυτες» ξανθές φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού παγκοσμίως, φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο του promotion της νέας ταινία που πρωταγωνιστεί και αφορά το backstage της θρυλικής ταινίας του Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Ψυχώ»!

Η ίδια τόνισε στη συνέντευξή της πως «ίσως να φταίει ότι έχω δει υπερβολικά πολλές φορές την Σιωπή των Αμνών μεγαλώνοντας. Πάντως ο Άντονι Χόπκινς μου φαίνεται τρομακτικός. Οπότε χρειάστηκε να βρω το κουράγιο να μπω μέσα στο ντους και να τον αντιμετωπίσω (στον ρόλο του ως Χίτσκοκ) να με μαχαιρώνει στο πρόσωπο».

Αποκάλυψε και για την εμβληματική σκηνή της ταινίας, του μαχαιρώματος στο μπάνιο, πως «τα παιδιά της παραγωγής αγχωνόντουσαν μήπως βραχώ και μήπως φανεί κάτι. Αλλά εμένα δεν με έμοιαζαν τέτοιοι μικροαστισμοί. Όπως αντίστοιχα δεν νοιαζόταν ούτε και η Τζάνετ Λι».

Ο πατέρας των ταινιών θρίλερ και μυστηρίου πίστευε πως «οι ξανθές κάνουν τα καλύτερα θύματα. Είναι σαν παρθένο χιόνι, πάνω στο οποίο φαίνονται τα ματωμένα αποτυπώματα του δολοφόνου». Και φαίνεται πως δικαιώνεται για άλλη μια φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα