Η Ρόζι Χάντιvγκτον πετά τα σέξι εσώρουχά της και ετοιμάζεται να φορέσει βικτοριανούς κορσέδες!

Το πρώην πλέον μοντέλο της Victoria Secret Ρόζι Χάντιvγκτον Γουάιτλι, κάνει στροφή στην καριέρα της και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει μετά τη μεγάλη οθόνη (Transformers 3) και στη μικρή!

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Daily Mail, το 26χρονο μοντέλο από τη Βρετανία δεν την ενδιαφέρει να εμφανίζεται για πάντα με προκλητικά ρούχα. Είναι έτοιμη, λοιπόν, να πετάξει τα μέχρι πρότινος σέξι και άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό και να φορέσει… βικτοριανούς κορσέδες!

«Θα μου άρεσε να πάρω μέρος σε μία δραματική σειρά όπως το Downtown Abbey, ή να πρωταγωνιστήσω σε μία βρετανική κωμωδία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ξανθιά Ρόζι που θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο πόζαρε σε παραλία της Καλιφόρνια με μαγιό Dolce & Gabbana, αποκαλύπτοντας ότι μεγαλώνοντας δεχόταν πιέσεις να χάσει βάρος, αφού είχε περιττά κιλά, τα οποία χάθηκαν όταν πήρε ύψος.

Όταν μάλιστα την ρωτούν για τη σχέση της με τον «σκληρό» του σινεμά Τζέισον Στέιθαμ, με τον οποίο έχουν διαφορά 19 ετών (εκείνος είναι 45 ετών) απαντά, «δεν με ενδιαφέρουν τα αγοράκια. Έχω έναν άντρα με τα όλα του, τον άντρα που θέλω».

Keywords
Τυχαία Θέματα