Η Ρενέ Ζελβέγκερ συνεχίζει τις πλαστικές – Το ανέκφραστο πρόσωπό της σοκάρει [εικόνες]

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που μας πέρασε και σίγουρα ο λόγος δεν ήταν οι επαγγελματικές της επιτυχίες. Οι μηχανές αναζήτησης πήραν κυριολεκτικά φωτιά μετά την εμφάνισή της στα βραβεία Elle και όλοι έψαχναν να βρουν που οφείλεται η… μετάλλαξή της.

Ο λόγος φυσικά ήταν προφανής: Το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Δεν αναφερόμαστε στις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά στους λόγους που

οδήγησαν το γλυκό κορίτσι με σήμα κατατεθέν τα μάγουλά του που γνωρίσαμε στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» να γίνει άλλος άνθρωπος. Η ίδια, όχι μόνο δείχνει να μην έχει συναίσθηση της κατάστασής της, αλλά επιμένει να υποστηρίζει πως η αλλαγή στην εμφάνισή της οφείλεται στην καλή ψυχολογική της κατάσταση και… τη σωστή διατροφή.

Φαίνεται όμως πως η 45χρονη ηθοποιός εξακολουθεί να επεμβαίνει στο πρόσωπό της μιας και οι πρόσφατες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην εξωτική Χαβάη σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά. Ο λόγος; Η Ζελβέγκερ δείχνει πλέον εντελώς αγνώριστη με το πρόσωπό της να αδυνατεί να «τσαλακωθεί». Οι ρυτίδες έκφρασης αποτελούν παρελθόν, ενώ απ’ ότι θα παρατηρήσετε, η ηθοποιός καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μέχρι και για να χαμογελάσει.

Αυτό φυσικά που εξοργίζει τους θαυμαστές της και το υπόλοιπο κοινό, είναι η άρνησή της να παραδεχτεί πως έχει καταφύγει στη λύση των πλαστικών και η επιμονή της να υποστηρίζει πως δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Μα δε βλέπει;

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ρενέ Ζελβέγκερ συνεχίζει τις πλαστικές – Το ανέκφραστο πρόσωπό της σοκάρει [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα