Η Ρεάλ μεγάλη νικήτρια στο ματς των ανατροπών κόντρα στη Μπάρτσα

Σε ένα ματς που κράτησε καθηλωμένους τους πάντες μέχρι το τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 74-67 και πήρε το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό της Euroleague της Κυριακής. Εκεί, όπου απέναντί της θα βρει τον Ολυμπιακό, σε μια επανάληψη του τελικού του 1995, όταν η Βασίλισσα είχε σηκώσει το τρόπαιο για τελευταία φορά.

Από την αρχή φάνηκε ότι η νίκη θα κρινόταν στο τέλος, καθώς πότε η μία και πότε

η άλλη ομάδα βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ. Η Ρεάλ έχοντας πιο καθαρό μυαλό, πάθος, αλλά και κερδίζοντας τις μάχες μέσα στη ρακέτα έφτασε σε μια επική νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Βασίλισσα ήταν ο Ρέγιες, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους και μάλιστα σε σημεία όπου η Ρεάλ έδειχνε να χάνει τον έλεγχο του ματς. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Ροντρίγκεθ και Ρούντι.

Αντίθετα η Μπαρτσελόνα είχε σε κακή μέρα το μεγάλο της όπλο, καθώς ο Ναβάρο όχι μόνο πέτυχε 9 πόντους, αλλά είχε και άσχημα ποσοστά, ενώ στα κρίσιμα σημεία έδειχνε να μην μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Χουέρτας και Τόμιτς, προσπάθησαν, αλλά παρά τους 19 και 18 πόντους αντίστοιχα, δεν τα κατάφεραν.

Έτσι την Κυριακή, στις 22.00, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωπη στη μάχη του Λονδίνου σε μια επανάληψη του τελικού του 1995.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 33-39, 51-48, 67-74

Μπαρτσελόνα: Σάδα, Χουέρτας 19, Αμπρίνες, Ναβάρο 9, Γιασικεβίτσιους 6, Τοντόροβιτς 2, Ουάλας 2, Ίνγκλις 5, Ραμπασέδα, Λόρμπεκ 6, Τζαγουάι, Τόμιτς 18

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντρέιπερ, Ρούντι 8, Σουάρεθ 6, Ρέγιες 17, Μίροτιτς 6, Ροντρίγκεθ 12, Μπέγκιτς 4, Κάρολ 2, Γιουλ 13, Σλότερ 6

Keywords
Τυχαία Θέματα