Χάινς και Σπανούλης μιλούν για τη νίκη: Ήταν το καλύτερο ματς της χρονιάς

Στην εκπληκτική άμυνα που έπαιξε η ομάδα του Ολυμπιακού, στάθηκαν σε δηλώσεις τους, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης και Καρλ Χάινς, στον ημιτελικό της Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με τελικό σκορ 69-52.

Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» είπε αρχικά: «Παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Έτσι κερδίζονται αυτά τα παιχνίδια. Είναι το καλύτερο αμυντικό

παιχνίδι που κάναμε την τελευταία τριετία. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και κάναμε το πρώτο βήμα» τονίζοντας το μερίδιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επίτευξη του στόχου να βρεθούν στον τελικό.

Όσον αφορά τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ο ίδιος τόνισε πως σκοπός τους είναι να κερδίσουν όποιον αντίπαλο και αν βρουν μπροστά τους: «Το έχουμε ξανακάνει. Δεν έχω προτίμηση σε αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τους καλύτερους. Τι άλλο να κάνουμε για να το αποδείξουμε;».

Στην καταπληκτική λειτουργία της ομάδας στάθηκε με τη σειρά του και ο Καρλ Χάινς, μιλώντας στην κάμερα του Nova, λίγο μετά τη λήξη του ημιτελικού, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, που ήταν και το μεγάλο φαβορί.

Ο Αμερικανός σέντερ, τόνισε πως ακολούθησαν πιστά το σχέδιο και το πλάνο που τους είχε δώσει ο προπονητής τους, και πως όλα κρίθηκαν στη συνολική προσπάθεια που έκαναν όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν στο παρκέ.

«Όντως, παίξαμε όλοι μαζί. Ο προπονητής μας έδωσε ένα εξαιρετικό πλάνο και το εφαρμόσαμε» ήταν τα λόγια του. Και συνέχισε για την άμυνα: «Είναι η καλύτερη άμυνα που έχουμε παίξει φέτος. Ήταν ένα σχέδιο που το εκτέλεσαν όλοι μαζί και τα καταφέραμε».

Αναφορικά για τη «μάχη» που έδωσε κόντρα στους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ: «Κάνω ότι μπορώ. Προσπαθώ να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ». Τέλος, για το αν έχει επιλογή για τον τελικό, σχολίασε: «Δεν μας ενδιαφέρει. Θα παλέψουμε όποιος αντίπαλος έρθει. Εμείς κοιτάμε τη δική μας απόδοση και δεν μας ενδιαφέρει για την ομάδα που θα είναι στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα