Η πτήση MH 370 ζωντανεύει τα πιο τρομακτικά σενάρια του Χόλιγουντ [βίντεο]

Μας έχουν κρατήσει με κομμένη την ανάσα.

Υπήρξαν πετυχημένες ταινίες με βάση τα σενάρια τους και με μια γρήγορη ματιά, κανείς δεν θα ήθελε να ήταν επιβάτης στα παρακάτω αεροπλάνα. Αυτές είναι οι πτήσεις που ζωντάνεψαν τους χειρότερους εφιάλτες σου.

Con Air

Ήταν η εποχή που ο Κέιτζ δεν χρωστούσε και διάλεγε καλές ταινίες προκειμένου να πρωταγωνιστήσει. Μετά από 8 χρόνια κάθειρξης επιστρέφει στην οικογένεια του μέσω πτήσης, που μεταφέρει ένα σωρό εγκληματίες με τον αρχιμουρλό Τζον Μάλκοβιτς να κάνει κουμάντο. Η πτήση πέφτει στα χέρια τους και ο Κέιτζ πρέπει

να καταφέρει να σώσει τους αθώους της πτήσης.

Alive

Η πραγματική ιστορία της ομάδας ράγκμπι που το αεροπλάνο έπεσε στις Άνδεις. Το βιβλίο του Πιερς Πολ Ριντ που έγινε ταινία και διηγήθηκε την σωτήρια λύση για τους επιζώντες: Τον κανιβαλισμό. Μια ταινία που μας δίδαξε ότι μπροστά στην επιβίωση μπορείς να φτάσεις στα άκρα και να καταφέρεις να επιβιώσεις μέχρι και 72 ολόκληρες μέρες.

Executive Decision

Ο Κερτ Ράσελ και ο μέγιστος Στίβεν Σιγκάλ, επιβιβάζονται σε μια πτήση που καταλήφθηκε από αεροπειρατές και έχουν ως στόχο δύο πράγματα: Να σώσουν την Ουάσινγκτον από το να γίνει σκόνη και να σπάσουν στο ξύλο όποιον βρεθεί μπροστά του. Ο Ράσελ είχε εμπειρία ως Σνέικ Πλίσκεν, ενώ για τον Σιγκάλ η ταινία βασιζόταν στο φυσικό του ταλέντο. Από τις μεγάλες ταινίες των 90s.

Passenger 57

Πριν ο Γουέσλεϊ Σνάιπς ξεκινήσει να σφάζει βρικόλακες, δούλευε στην Ασφάλεια Αερογραμμών. Ένας επικίνδυνος εγκληματίας εκτελεί εν ψυχρώ τους πράκτορες που τον συνοδεύουν και στη συνέχεια καταλαμβάνει το αεροσκάφος. Ο Σνάιπς θα προσπαθήσει να προσγειώσει το αεροπλάνο χωρίς κίνδυνο, αφού πρώτα ξεφορτωθεί όλους τους τρομοκράτες. True American hero.

Air Force One

Μια ταινία που δηλώνει ότι όταν ο Πρόεδρος θέλει να τσακίσει κόσμο, κανείς δεν μπορεί να του πάει κόντρα. Ο Χάρισον Φορντ υποδύεται τον Πρόεδρο Τζέιμς Μάρσαλ που το αεροπλάνο του, Air Force One, περνάει στα χέρια Ρώσων τρομοκρατών με τον Γκάρι Όλντμαν να κρατάει τον κεντρικό ρόλο. Αλλά ο συγκεκριμένος Πρόεδρος δεν χρειάζεται κανένα πράκτορα, καθότι αποδεικνύεται ότι τα βγάζει πέρα μια χαρά και μόνος του. Η ταινία μάλιστα είναι και από τις αγαπημένες του Μπιλ Κλίντον.

Keywords
Τυχαία Θέματα