Η πρωινή κακοκαιρία σάρωσε την Αθήνα – Διακοπές ρεύματος, πτώσεις δέντρων και χειρόφρενο στον ΗΣΑΠ

Έντονα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί στους οδικούς άξονες της Αττικής λόγω των καιρικών φαινομένων τα οποία αναμένονται να παρουσιάσουν σταδιακή ύφεση από το απόγευμα, σε συνδυασμό με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η γραμμή του ΗΣΑΠ από Πειραιά έως τη Ν.Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά έχει προσωρινά σταματήσει να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό, ενώ διακοπές ρεύματος

σημειώνονται στον Πειραιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που σημειώνονται από χθες το βράδυ, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 12 πτώσεις δέντρων στους Αμπελόκηπους, στο Παγκράτι, στο Πολύγωνο, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στον Πειραιά.

Σήμερα τα ξημερώματα κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε στην Εθνική Οδό για περίπου δύο ώρες, αφού λόγω βροχής νταλίκα ντελαπάρισε χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός ή να συγκρουστεί με κάποιο διερχόμενο όχημα. Ειδικοί γερανοί βρέθηκαν στο σημείο ανατροπής της νταλίκας και μετά από πολλές προσπάθειες απομακρύνθηκε από το σημείο του τροχαίου. Μηχανήματα του δήμου εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, ενώ δόθηκαν πλέον στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Πριν περίπου μία ώρα, ένα στέγαστρο κατέρρευσε στην οδό Υμηττού 255 λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να κοπούν τα καλώδια ενός τρόλεϊ, ενώ η Πυροσβεστική έχει μεταβεί στο σημείο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

Δείτε το βίντεο από την ανατροπή της νταλίκας στην Εθνική Οδό:

Φωτογραφία: Eurokissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα