Η Ολίβια Γουάιλντ κάνει στριπτίζ στην πόρτα του Λίαμ Νίσον αν και 8 μηνών έγκυος [βίντεο]

Μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών της εγκυμοσύνης, αλλά η Ολίβια Γουάιλντ δεν διστάζει για ένα ρόλο να μείνει εντελώς γυμνή και μάλιστα μπροστά στον πιο ματσό και badass ηθοποιό του Χόλιγουντ, τον Λίαμ Νίσον, ο οποίος βγάζει τον savage μανδύα του και το ρίχνει στο ρομαντισμό.

Η 30χρονη Γουάιλντ όταν γίνονταν τα γυρίσματα για την ταινία Third Person, σε Παρίσι, Λονδίνο και Ρώμη, ήταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, οπότε της ήταν παιχνιδάκι να κάνει στριπτίζ στον Λίαμ Νίσον, ο οποίος ήταν παντρεμένος και χώρισε τη γυναίκα του για χάρη της Ολίβια.

Η ταινία συνδέει τρεις ιστορίες ζευγαριών. Ο Μάικλ (Νίσον) είναι παντρεμένος με την Τερέζα (Μαρία Μπέλο) και ζουν στο Παρίσι. Εκεί τους επισκέπτεται η ερωμένη του, η Άννα και εστιάζεται το στόρι στην περίπλοκη σχέση τους.

Στη Νέα Υόρκη έχουμε την Τζούλια και τον Ρικ που μάχονται για την κηδεμονία του γιου τους, με την Τζούλια να κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του.

Στη Ρώμη έχουμε τον Σον και τη Μόνικα που προσπαθούν να σώσουν την κόρη τους που την έχει απαγάγει ένας Ιταλός μαφιόζος.

Εκτός από Νίσον, Γουάιλντ και Μπάσιντζερ βλέπουμε και τους Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Κιμ Μπάσιντζερ, Μαρία Μπέλο, Άντριεν Μπρόντι και Μοράν Άτιας ενώ η ταινία που έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβρη του 2013 στο Φεστιβάλ του Τορόντο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέχρι το καλοκαίρι.

Keywords
Αναζητήσεις
ολίβια γουάιλντ hot
Τυχαία Θέματα