Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με καυτό σορτσάκι κάνει βραδινή γυμναστική στο πάρκο [βίντεο]

Το πρόγραμμά της μπορεί να είναι επιβαρυμένο λόγω της καθημερινής πρωινής εκπομπής «Καλημερούδια» στο Mega, αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκει πάντα χρόνο για γυμναστική. Δε θα μπορούσε άλλωστε να διατηρεί αυτές τις αναλογίες, χωρίς να κρατά το σώμα της σε φόρμα.

Το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ είχε πάει τους γιους της για ποδόσφαιρο, η ίδια κάθισε λίγο πιο πέρα και έκανε αλματάκια σε ένα παγκάκι. Δημοσίευσε μάλιστα το σχετικό βίντεο με το σχόλιο «Μέρες σαν κι αυτή, με δουλειά, σχολεία, διαβάσματα κλπ, ένας καλός τρόπος εκτόνωσης είναι η γυμναστική.

Τα παιδιά ακριβώς απέναντι στην προπόνηση ποδοσφαίρου και η μαμά στο πάρκο με ότι βρει χρήσιμο και απαραίτητο για άσκηση. Ένα παγκάκι δηλαδή, τα @reebokgreece και επιμονή #bemorehuman #toughfitness #nevergiveup #workingmom #power».

Να θυμίσουμε φυσικά ότι η Ντορέττα έτρεξε και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον 33ο Μαραθώνιο, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με καυτό σορτσάκι κάνει βραδινή γυμναστική στο πάρκο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα