Η ΝΔ θα έχει την τύχη που της αξίζει

Πολλά γράφτηκαν και ακόμη περισσότερα θα επισημανθούν έως την ημέρα που τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο αρχηγό του κόμματός τους.

Γράφει ο Παντελής Ζαγοριανίτης

Πολλοί κάνουν λόγο για ευτελισμό των διαδικασιών, για υποψήφιους που υπό άλλες συνθήκες με το ζόρι θα γίνονταν υπουργοί δεύτερης κατηγορίας ή και υφυπουργοί, για τζάκια και άλλα πολλά.

Πολλοί κατηγορούν τον Αντώνη Σαμαρά

γιατί δεν παραιτήθηκε από τον Ιανουάριο, πολλοί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιατί βιάστηκε να παραιτηθεί. Άλλοι, έστω και ψιθυριστά, μιλούν για τις ευθύνες του Κώστα Καραμανλή που επί τόσα χρόνια παριστάνει τον άφωνο... γκουρού.

Κάποιοι ψάχνουν τον αντι-Τσίπρα, άλλοι τον έμπειρο. Όλοι μαζί, ενώνουν τις υστεροβουλίες τους και τους υπολογισμούς τους.

Η αλήθεια είναι ότι για τη σημερινή Νέα Δημοκρατία όλοι τους έχουν ευθύνες. Και άλλοι πολλοί μαζί τους.

Αντί να αποφασίσουν όλοι μαζί μέσα από ένα συνέδριο τι ακριβώς κόμμα θέλουν και μετά να εκλέξουν αρχηγό με βάση τα επιλεγμένα πολιτικά χαρακτηριστικά προσπαθούν να εκλέξουν αρχηγό με όρους... πασαρέλας και να διαμαρτύρονται μετά γιατί αυτός θα φέρει το κόμμα στα μέτρα του.

Ορισμένοι, δηλώνουν επίσης ότι ανησυχούν για την ενότητα της παράταξης και για το τι θα σηματοδοτεί ο επόμενος αρχηγός.

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι μία. Η Νέα Δημοκρατία θα έχει την τύχη που της αξίζει. Σε αυτήν, τα στελέχη και τους οπαδούς της.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος δεν πρόκειται να πεθάνει. Αν τώρα πεθάνει ο κομματικός του εκφραστής, τίποτε δεν είναι τυχαίο.

The post Η ΝΔ θα έχει την τύχη που της αξίζει appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα