Από το «Paris, the Show!» στο «Mamma Mia!» – Εντυπωσιακά θεάματα και υπερπαραγωγές στη 10η σεζόν του θεάτρου Μπάντμιντον

Η δέκατη σεζόν ξεκινά κι επίσημα στο Θέατρο Μπάντμιντον με ένα πρόγραμμα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων. Πολλές, μάλιστα, από αυτές τις παραστάσεις είναι ήδη πολυσυζητημένες και πολυαναμενόμενες.

Η περίοδος ξεκινά στις 27 Οκτωβρίου με το έργο «Μια αγκαλιά τραγούδια» της Βάσως Αλλαγιάνη. Πρόκειται για μια πραγματικά υπέροχη αγκαλιά που θα την κάνουν πράξη η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Βασίλης Λέκκας, η Πίτσα

Παπαδοπούλου και ο Ορφέας Περίδης.

Τη σκυτάλη παίρνει, από 31 Οκτωβρίου, «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας», ένα από τα πιο συναρπαστικά κεφάλαια της μυθολογίας με την δημιουργική υπογραφή της Σοφίας Σπυράτου, του Νίκου Κυπουργού και του Παρασκευά Καρασούλου. Αποδίδουν ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σαβίνα Γιαννάτου.

Από τις 5έως τις 15 Νοεμβρίου έρχεται στη χώρα του το «Mamma Mia!». Μία διαχρονική και διεθνής επιτυχία, μια παράσταση που όσο κι αν την έχει βιώσει κανείς, δεν την χορταίνει.

Στις 28-29 Νοεμβρίου ανεβαίνει το «Paris, the Show!». Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στο μεταπολεμικό γαλλικό τραγούδι και στους μύθους Εντίθ Πιαφ, Μωρίς Σεβαλιέ, Υβ Μοντάν, Σαρλ Αζναβούρ, Ζακ Μπρελ, Σαρλ Τρενέ κ.λπ.

Από τις 11 έως τις 16 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες του Μπάντμιντον μπορούν να δουν το «Wonderful Circus» από την τσέχικη καλλιτεχνική ομάδα της Laterna Magika. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ποιητικό παραμύθι που συνδυάζει θέατρο, χορό, κινηματογράφο, μαύρο θέατρο, μαριονέτες κ.λπ. μέσα σε μια υψηλή σουρεαλιστική αισθητική.

Το πιο χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα έρχεται από τις 19 έως τις 27 Δεκεμβρίου. «Καρυοθραύστης» από τη Bolshoi Ballet Academy, με τη μουσική Τσαϊκόφσκι να είναι το σήμα κατατεθέν.

Φτάνοντας στη νέα χρονιά, το Φεβρουάριο του 2016 ανεβαίνει το «Peter Pan on Ice!». Η ιστορία του Πίτερ Παν, συναρπαστική όπως πάντα με τους Russian Ice Stars.

Και για το τέλος; Από τις 16 Μαρτίου 2016 θα παίζεται το πολυαναμενόμενο «Sweet Charity». Το εκπληκτικό μιούζικαλ του Bob Fosse «μεταφέρεται» σε μια δική μας all-star παράσταση με τους Σμαράγδα Καρύδη, Μέμο Μπεγνή, Σταύρο Ζαλμά, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.ά. Τα κείμενα απέδωσαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σταμάτης Πατρώνης και τους στίχους έφτιαξε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

The post Από το «Paris, the Show!» στο «Mamma Mia!» – Εντυπωσιακά θεάματα και υπερπαραγωγές στη 10η σεζόν του θεάτρου Μπάντμιντον appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα