Η Νάταλι Πόρτμαν μας εκπλήσσει ευχάριστα – Ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο!

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη Νάταλι Πόρτμαν σε κάτι διαφορετικό; Η διάσημη ηθοποιός, μετά το Οσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου, είναι έτοιμη να κάνει στροφή στην καριέρα της επιχειρώντας τα πρώτα της σκηνοθετικά βήματα.

Το έργο του κατ' επανάληψη υποψηφίου για το Νομπέλ Λογοτεχνίας Άμος Οζ «A Tale Of Love And Darkness» που ουσιαστικά πρόκειται για τα απομνημονεύματα του διάσημου Ισραηλινού συγγραφέα ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η Νάταλι Πόρτμαν με την ιδιότητα αυτή τη φορά της σκηνοθέτιδας.

Έχοντας

περάσει από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών ρόλων κι έχοντας δοκιμάσει τη θέση της παραγωγού, η γλυκιά Νάταλι ακολουθεί τα βήματα πολλών συναδέλφων της που στρέφονται παράλληλα με την καριέρα τους μπροστά από την κάμερα και στη σκηνοθεσία.

Σε αυτό το ντεμπούτο, η Πόρτμαν επέλεξε να επαναφέρει μια μεταφορά, την οποία είχε ως απατηλό όνειρο από το 2007. Η Πόρτμαν εξασφάλισε τα δικαιώματα του βιβλίου και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ρεπεράζ το Σεπτέμβριο και γύρισμα στις αρχές του 2014.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Πόρτμαν υπογράφει η ίδια την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου, με το σενάριο να έχει γραφτεί από εκείνην και ακόμα δύο σεναριογράφους που δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι ακόμα.

Η «Ιστορία Αγάπης και Σκότους», όπως κυκλοφορεί στα ελληνικά το βιβλίο από τον Καστανιώτη, επικεντρώνεται στις αφηγήσεις ενός φαντασιόπληκτου παιδιού που κάποτε θα γίνει συγγραφέας, του τραγικού γάμου των γονιών του καθώς και στην ιστορία της παράξενης, για τα μάτια ενός παιδιού, γέννησης ενός κράτους.

Γύρω από τον κεντρικό αυτό πυρήνα βρίσκονται οι μεγάλες μεταναστεύσεις, οι μεγάλες ιδέες, για μεγάλα αδιέξοδα του 20ού αιώνα, αλλά και τα προσωπικά τραύματα που αφήνει μερικές φορές η Ιστορία στις ψυχές των ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα