Η μοναδική ιστορία του Ballantine’s σε μια συλλεκτική βαλίτσα!

Μπορεί να χωρέσει μια ιστορία αιώνων σε μια μικρή μπλε βαλίτσα; Αυτές τις γιορτές το Ballantine’s - το Νο 1 σκωτσέζικο ουίσκι στην Ευρώπη - δημιούργησε τη συλλεκτική έκδοση «Briefcase Story Edition», μια ξεχωριστή συσκευασία-βαλίτσα για το εμβληματικό αυτό σκωτσέζικο whisky, που «περικλείει» με τον καλύτερο τρόπο την πορεία αυτού του μοναδικού ποτού στο χρόνο.

Η νέα συσκευασία «The Briefcase Story Edition» αναδεικνύει τη μοναδικότητα της φιάλης του Ballantine’s

Finest και του ξεχωριστού τετράγωνου μπουκαλιού του, κάνοντάς το το καλύτερο δώρο για όσους ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα!

Το τετράγωνο σχήμα του μπουκαλιού του Ballantine’s ήταν ανέκαθεν ξεχωριστό και χαρακτηριστικό. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μπουκάλι του Ballantine’s είχε το κατάλληλο σχήμα για να τοποθετείται σε βαλίτσες την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλοι αναφέρουν ότι το τετράγωνο σχήμα του ήταν κατάλληλο για την τοποθέτηση δύο Ballantine’s σε μια θήκη, με στόχο την ιδανική παρουσίαση σε υποψήφιους πελάτες.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια πίσω από το ξεχωριστό αυτό σχήμα, κοιτάζοντας κάποιος αυτό το ξεχωριστό μπουκάλι για ένα πράγμα είναι σίγουρο: περικλείει ένα από τα καλύτερα blends σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο.

Λίγα λόγια για το Ballantine's:

Το Ballantine’s είναι το No.1 σκωτσέζικο whisky στην Ευρώπη. Οι ετήσιες πωλήσεις ολόκληρης της γκάμας του Ballantine’s ξεπερνούν τις 70 εκατομμύρια φιάλες παγκοσμίως. Το Ballantine’s έχει κερδίσει πάνω από 120 τρόπαια και μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας τα τελευταία 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μοναδικής, πλούσιας και ισορροπημένης γεύσης του. Η γκάμα, που ξεκινά από το Ballantine’s Finest και φτάνει μέχρι την αποκλειστική έκδοση Ballantine’s 40 Years Old, είναι η πιο πλήρης στο κόσμο του σκωτσέζικου whisky, και διατηρεί την αυθεντικότητά της μέσα από τη δουλειά των Master Blenders που τηρούν και μεταλαμπαδεύουν τα μυστικά και τις παραδόσεις του Οίκου Ballantine’s από το 1827.

The post Η μοναδική ιστορία του Ballantine’s σε μια συλλεκτική βαλίτσα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ballantine’s,