Η Μις Κολομβία ρωτάει τους ακολούθους της στο Twitter: Να δώσω συνέντευξη στον Στιβ Χάρβεϊ;

Η Κολομβιανή Αριάντα Γκουτιέρεζ που στέφθηκε Μις Υφήλιος για μόλις 4 λεπτά ρωτά τους ακολούθους της στο twitter αν θα πρεπε να δώσει συνέντευξη στον Στίβ Χάρβει , τον παρουσιαστή των καλλιστείων που τον περασμένο Δεκέμβριο την ανακήρυξε κατά λάθος νικήτρια.

«Τι λέτε; να δώσω συνέντευξη στον Στιβ Χάρβει;», έγραψε η καλλονή από την Κολομβία στον λογαριασμό της. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ολοκληρώνεται

το απόγευμα είναι 72% υπέρ του να δώσει την συνέντευξη και 28% κατά. Η συνέντευξη αν τελικά δοθεί να είναι στο πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Στιβ Χάρβεϊ «The Steve Harvey Morning Show» στις 19 Ιανουαρίου.

Η πρόταση της Γκουτιέρεζ ήρθε μετά την δήλωση του Χάρβει ότι μετά την μεγαλειώδη γκάφα του στα καλλιστεία προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει με την Μις Κολομβία να της ζητήσει συγνώμη αλλά δεν τα κατάφερε.

Μετά από πολλά αστεία αλλά και επικρίσεις στον οργανισμό που διοργανώνει τα καλλιστεία η σέξι Αριάντα έδωσε πολλές συνεντεύξεις όπου περιέγραψε αυτό που έζησε ως ταπεινωτικό ενώ δήλωσε επανειλημμένα ότι η ίδια θεωρεί τον εαυτό της ως αληθινή Μις Υφήλιο.

Η εκρηκτική καλλονή ξεκίνησε έντονη δραστηριότητα στα social media όπου δέχεται αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης από θαυμαστές της πολλοί από τους οποίους αναφέρουν αστεία περιστατικά που συμβαίνουν και αναφέρονται στο λάθος των καλλιστείων.

Το τελευταίο έγινε στην απονομή βραβείων People's Choice Awards στο Λος Άντζελες όπου η παρουσιάστρια Τζέιν Λιντς ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός Τόμας Λένον κέρδισε το βραβείο ενώ αργότερα ανακοίνωσε πως έκανε λάθος και ότι το βραβείο ανήκε τελικά στην Μις Κολομβία.

The post Η Μις Κολομβία ρωτάει τους ακολούθους της στο Twitter: Να δώσω συνέντευξη στον Στιβ Χάρβεϊ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα