Η κυρία Σούλα… «γοήτευσε» στο «Βράδυ»!

«Π…άνα θέλω να γίνω, όχι υπουργός»! Αυτή ήταν μια από τις ατάκες της κυρίας Σούλας που ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Βράδυ». Η γνωστή, πλέον, ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στη Λάρισα, που απασχόλησε ακόμη και τη βρετανική εφημερίδα Guardian, με τη χορηγία της σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και σε σχολείο της περιοχής, έδωσε κυριολεκτικά… ρεσιτάλ με την απλότητα και την ειλικρίνειά της!

«Είναι η απόλυτη υποκρισία. Όλα αυτά τα κάνω,

επειδή αγαπάω τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αν δεν τους αρέσουν, ας τα κάνουν αυτοί», δήλωσε για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε και για τις χορηγίες που ήθελε να κάνει, αλλά τελικά δεν εγκρίθηκαν!

Η ίδια μίλησε για την προσφορά της στο κράτος, τονίζοντας πως είναι τυπική σε όλες τις υποχρεώσεις της, σημειώνοντας πως «νοικιάζω τον χώρο και είμαι εκεί για να είμαι σίγουρη ότι είναι όλα εντάξει. Ότι κόβουν ΦΠΑ, πληρώνουν το ΙΚΑ και είναι εντάξει με το υγειονομικό».

Εξομολογήθηκε το πώς συνειδητοποίησε ο γιος της, τη δουλειά που κάνει η μητέρα του και διηγήθηκε ένα περιστατικό, όταν χρειάστηκε να βγάλει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος: «Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω “Καλά είσαι σοβαρός; Π…άνα θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;».

Μάλιστα, χάρισε στον Πέτρο Κωστόπουλο μια από τις… «απαγορευμένες» φανέλες της ομάδας που θέλησε να κάνει χορηγία, ενώ άλλο ένα δυνατό «ενσταντανέ» ήταν όταν δήλωσε πως θεωρεί ότι «η πρώτη αγάπη των αντρών είναι η μάνα και η δεύτερη η π…ανα».

Απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο κάθισαν επίσης οι Βασίλης Σπανούλης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήρθε με έναν… αναπάντεχο καλεσμένο, αφού, το «πουλάκι Τσίου», που κάνει θραύση δίδαξε μαθήματα χορού!

Δείτε τα βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα