Το πρόγραμμα που σου δίνει όλες τις απαντήσεις!

Έχεις απορίες που δεν μπορείς αν λύσεις; Όσο και εάν ψάξεις απάντηση στο ερώτημά σου δεν βρίσκεις; Λοιπόν με το WolframAlpha τα βάσανά σου τελείωσαν! Ήρθε το πρόγραμμα που σου απαντά στα πάντα!

Η Wolfram Research παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για πρώτη φορά το 2009. Οι προγραμματιστές της εταιρείας δημιούργησαν μία online υπηρεσία μέσω της οποίας ο καθένας μας μπορεί να

λύσει κάθε απορία του. Το πρόγραμμα για να το πετύχει αυτό κάνει υπολογισμούς και αφού επεξεργαστεί αποθηκευμένα δεδομένα.

Για να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα οι μηχανικοί της εταιρείας βασίζουν το πρόγραμμά τους στην υπολογιστική πλατφόρμα «Mathematica» και χρειάζονται περίπου δέκα χιλιάδες επεξεργαστές προκειμένου να επιτευχθεί η παροχή απάντησης σε κάθε ερώτηση που υποβάλλεται. Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή καλύπτει πάρα πολλά πεδία ερωτήσεων όπως τα μαθηματικά, φυσική, χημεία, μουσική, ιστορία, οικονομικά, γεωγραφία και πολλά άλλα.

Η Wolfram Research έχει κυκλοφορήσει μια mobile έκδοση της εφαρμογής για iOS αλλά και για Android. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store της Apple και από το Google Play αντίστοιχα, στην τιμή των 3,17 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα