Η κρυφή σχέση του Κόλιν Φάρελ με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ – «Ήθελα να γίνω ο όγδοος σύζυγος της»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Κόλιν Φάρελ, που στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρες, ανέφερε πως είχε μια ρομαντική σχέση με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

«Ήταν κάτι σαν η τελευταία, όπως φαίνεται στο μυαλό μου, όχι για εκείνη, απλώς το προεκτείνω... αλλά ήταν η τελευταία ρομαντική σχέση που είχα, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο μικρότερος γιος μου γεννιόταν, ήμουν στο νοσοκομείο κι ενώ περίμενα το ασανσέρ περίπου μια ώρα πριν

γεννηθεί ο Χένρι κι έπεσα πάνω στον μάνατζερ της Ελίζαμπεθ και τον πολύ καλό της φίλο Τιμ Μέντελσον και με ρώτησαν τι κάνω εκεί. Τους είπα ότι γεννιόταν ο γιος μου. Μετά ρώτησα εγώ τι κάνουν εκεί και μου είπαν ότι η Ελίζαμπεθ έκανε επέμβαση στην καρδιά, δεν είναι κάτι φοβερό γιατί έχει φάει πολλά σ...ά στη ζωή της' και εγώ τους είπα 'θα της πείτε ότι είπα γεια;' Πιθανόν να μην ξέρει ποιος είμαι!' Και μου λένε 'όχι ξέρει ποιος είσαι' κι εγώ είπα ουάου 'καλά, πείτε της γεια και εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη κι αυτοί μου είπαν ότι θα της το πουν».

Μια εβδομάδα αργότερα, ο ηθοποιός ρώτησε αν θα μπορούσε να τη δει και οι δύο τους ξεκίνησαν να κάνουν παρέα.

Αυτή ήταν η αρχή ενάμιση χρόνου ή δύο χρόνων από κάτι που ήταν πολύ όμορφο. Τη λάτρευα. Ήταν μία εκπληκτική, εκπληκτική γυναίκα. Ήθελα να γινόμουν ο όγδοος σύζυγός της αλλά τελείωσε ο δρόμος μας» κατέληξε ο ηθοποιός.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα