Που είναι σήμερα ο Ντάνος Λυγίζος που χάριζε τη φωνή του στον γλάρο των τηλεοπτικών διαφημίσεων;

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός από τα τηλεοπτικά σποτ, που ως...γλάρος προέτρεπε τον κόσμο να κρατάει καθαρές τις ακτές!

«Μου δίνεται η ευκαιρία να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη που δεν... πέθανα. Πριν από μερικά χρόνια πληροφορήθηκα τον... θάνατό μου από τους ανθρώπους που θέλησαν να δημιουργήσουν ξανά ένα νέο σποτάκι της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (ΕΛΜΕΠΑ), το οποίο είχα κάνει στο παρελθόν ”δανείζοντας” τη φωνή μου στον γλάρο που προτρέπει τον κόσμο να μη ρίχνει σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Ευτυχώς που παρενέβη μια κοπέλα -με την οποία

ήμασταν μαζί σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες και με γνώριζε- και τους εξήγησε ότι ζω κι έτσι το έκαναν ξανά με τη φωνή μου», αναφέρει ο Ντάνος Λυγίζος που τα τελευταία δύο χρόνια μένει στη Σκέπη Ηλικιωμένων στη Παιανία.

Έχει περάσει δύσκολα χρόνια λόγω του ότι υπήρξε φανατικός καπνιστής. ω«Πάσχω εδώ και χρόνια από αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το γνωστό ΧΑΠ. Και μετά το ΧΑΠ το... χάπι εντ» λέει με χιούμορ. «Δεν έλεγα να σταματήσω το τσιγάρο. Μου έλεγε μια φίλη μου γιατρός πνευμονολόγος: “Kόψε το τσιγάρο, θα το μετανιώσεις πικρά”. Εγώ, όμως, δεν το έκανα. Η πρώτη κρίση με έπιασε στην Πάτρα. Με πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο θώρακος και αρχικά σταματάω το κάπνισμα για τρία χρόνια. Κάποια στιγμή όμως, που είχαμε βγει πρώτοι σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες στους οποίους συμμετείχα κι εγώ και πετούσαμε από τη χαρά μας, ζήτησα ένα τσιγάρο κι έτσι το άρχισα ξανά».

«Έφυγα από το Χαλάνδρι που είναι το σπίτι μου και ήρθα εδώ, στην Παιανία, που είναι μια περιοχή όπου υπάρχει περισσότερος καθαρός αέρας, αφού χρειάζομαι οξυγόνο λόγω της πάθησής μου» λέει ο ηθοποιός που κάθε καλοκαίρι μας έπειθε να κρατάμε τις ακτές καθαρές.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα