Η Κέιτ Μάρα σου δίνει ένα λόγο παραπάνω να αγαπήσεις το «House of cards» του OTE CINEMA 4HD

Κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, ακόμα κι αν πρόκειται για πολιτικό θρίλερ, οφείλει να έχει στο καστ μία γυναίκα που κλέβει τις εντυπώσεις… τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για τη θηλυκή της πλευρά. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο και με το πολυβραβευμένο «House of cards», που προβάλλεται από το νέο κανάλι OTE CINEMA 4HD κάθε Σάββατο, στις 22.00.

Η Κέιτ Μάρα είναι το κορίτσι που υποδύεται την έξυπνη δημοσιογράφο Zoe Barnes στην παγκόσμια επιτυχία -

σίριαλ, που αποφασίζει να ξεσκεπάσει υποθέσεις και καταστάσεις. Πίσω από τη «δαιμόνια» δεσποινίς στην πραγματικότητα, κρύβεται μία 27χρονη γυναίκα που έχει ξεχωρίσει τόσο για τη μέχρι τώρα πορεία της, όσο και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει συμμετάσχει στο «Random Hearts», «Brokeback Mountain», «Transcendence», «Martian», στη μίνι σειρά «American Horror Story: Murder House» αλλά και στο reboot του «Fantastic Four».

Με τις εξετάσεις στη Μέκκα του κινηματογράφου να έχουν περαστεί με πολύ καλό βαθμό, τα πλεονεκτήματα της όμορφης πρωταγωνίστριας του «House of cards» δεν τελειώνουν εδώ. Ασχολείται με τη φιλανθρωπία και δηλώνει υπέρμαχος της vegan διατροφής! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Κέιτ Μάρα σου δίνει ένα λόγο παραπάνω να αγαπήσεις το «House of cards» του OTE CINEMA 4HD appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
κέιτ μάρα, kate mara
Τυχαία Θέματα