Όταν δεν σε σταματάει τίποτα… Ο Αιγύπτιος χωρίς χέρια που παίζει πινγκ-πονγκ

O Αιγύπτιος Ιμπραήμ Χαμάτο έχει βρει τον τρόπο να παίζει πινγκ - πονγκ, παρότι δεν έχει χέρια... Σε ηλικία 10 ετών, ο Αιγύπτιος αθλητής έχασε χέρια του, όχι όμως και το κουράγιο του για να συνεχίζει να αγωνίζεται στα τραπέζια του πινγκ - πονγκ.

Ο ίδιος εξομολογείται τους τρόπους με τους οποίος προσπάθησε να βρει την λύση. Όπως αναφέρει ο αθλητής, στην αρχή προσπαθούσε να βάλει την ρακέτα στις μασχάλες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εν τέλει, δοκίμασε να αγωνιστεί έχοντας την ρακέτα του πινγκ

- πονγκ στο στόμα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως σερβίς κάνει, σηκώνοντας την μπάλα με τα πόδια και έχει καταπλήξει τους κορυφαίους αθλητές του είδους.

Η αναγνώριση για τον Αιγύπτιο δεν άργησε να έρθει καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία του τένις τον προκάλεσε στο τουρνουά του πινγκ - πονγκ στο Τόκυο.

«Το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου είναι η γυναίκα μου που είναι τα πάντα για μένα. Το δεύτερο καλύτερο είναι το πινγκ πονγκ στο οποίο χαίρομαι για κάθε πόντο που κερδίζω. Τελικά τίποτα δεν είναι αδύνατο, εάν δουλεύεις σκληρά», ήταν τα λόγια του Ιμπραήμ Χαμάτα, τα οποία φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα