Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Εκτός από το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η Τετάρτη είχε και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, με πολλά γκολ και αρκετές εκπλήξεις. Διασύρθηκε από την Θέλτα η Μπάρτσελόνα (4-1), ενώ στην Αγγλία η Λίβερπουλ έκαμψε την αντίσταση της Καρλάιλ, ομάδας τέταρτης κατηγορίας, στα πέναλτι.

Δεν είχε πρωτάθλημα στην Αγγλία αλλά Λιγκ Καπ.

Οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ πέρασαν εύκολα στην επόμενη φάση, ενώ στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φάσης των 32, η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, χάρη σε δύο γκολ του Ματιέ Φλαμινί.

Η Λίβερπουλ γλίτωσε το σοκ στα πέναλτι, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την Καρλάιλ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας,σε 120 λεπτά παιχνιδιού (κανονικός αγώνας + παράταση). Τρίζει η καρέκλα του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ακουστεί ήδη για τον πάγκο των «Κόκκινων».

Διασυρμός για Μπάτσα

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα και δίκαια οι πρωταθλητές ηττήθηκαν με 4-1. Τρίτη φορά φέτος που η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δέχεται 4 τέρματα σε ένα παιχνίδι, μετά τα παιχνίδια με Σεβίλλη (Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) και με Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανικό Σούπερ Καπ).

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Σαν Μαμες», όπου και νίκησε με 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, χάρη σε δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά. Για λίγα λεπτά δεν έσπασε ιστορικό ρεκόρ ο Κέιλορ Νάβας που δέχθηκε το πρώτο του γκολ έπειτα από 5 clean sheet.

Ακάθεκτη η Ίντερ, τρομερό αυτογκόλ από τον Μανωλά

Η πρωτοπόρος Ίντερ νίκησε δύσκολα 1-0 την Βερόνα με γκολ που σημείωσε στο 53′ ο Φελίπε Μέλο, και έκανε το 5 στα 5. Νέα γκέλα για την Γιουβέντους, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ουραγό Φροζινόνε!

Ένα αυτογκόλ του Κώστα Μανωλά έκρινε τον αγώνα της Σαμπτόρια με την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρμα του Έντερ στο 50, οι «τζιαλορόσι» ισοφάρισαν στο 69′ με τον Σάλαχ και ο Έλληνας αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 85′ για να κάνει το 2-1.

Πρώτη Γκέλα για Ντόρτμουντ, ξύπνησε η Γκλάντμπαχ

Η Χοφενχάιμ υποχρέωσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πρώτη της απώλεια βαθμών στην φετινή Bundesliga. Ξύπνησε επιτέλους η Γκλάντμπαχ, η οποία νίκησε με 4-2 την Άουγκσμπουργκ. Μάλιστα το σκορ ήταν 4-0 στο 20ο λεπτό.

The post Η Ευρώπη παίζει μπάλα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα