Σε μια διασταύρωση έχει πάντα προτεραιότητα… το αεροπλάνο [βίντεο]

Είναι από εκείνα τα απλά καθημερινά πράγματα. Οδηγείς ανέμελος και πηγαίνεις στη δουλειά ή επιστρέφεις σπίτι σου και ξαφνικά εκεί που είσαι σταματημένος στο φανάρι βλέπεις ένα αεροπλάνο να περνάει. Προσέξτε. Δεν περνάει από πάνω σου. Δεν πετάει δηλαδή. Περνάει ακριβώς από μπροστά σου. Ακουμπάει στο δρόμο. Είναι σκέτο πλάνο εν ολίγοις και το «αέρο» κάπου χάθηκε στο δρόμο.

Εμείς εδώ έχουμε φανάρια στην παραλιακή που σταματούν όλα τα αμάξια για να περάσει το τραμ. Αυτό είναι φυσιολογικό. Στο Ιρβάιν της Καλιφόρνια μπορεί

να είναι αυτή η καθημερινότητα τους. Αλλά αν ήταν δεν θα γινόταν viral ένα βίντεο που δείχνει ένα Cherokee αεροπλάνο να περνάει από την Red Hill Avenue, την ώρα που τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στη διασταύρωση είναι σταματημένα γιατί έχει ανάψει φανάρι.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα του έκαναν και προσπέραση. Πολύ Yolo η κατάσταση. Το αεροπλάνο απ΄ό,τι φαίνεται ανήκει σε μια σχολή πιλότων και επιχειρούσε να φτάσει στο αεροδρόμιο Τζον Γουέιν, όταν η μηχανή του τα έπαιξε και δεν μπορούσε να απογειωθεί.

The post Σε μια διασταύρωση έχει πάντα προτεραιότητα… το αεροπλάνο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα