Η εμφάνιση παίζει ρόλο

Πολλές γυναίκες επιμένουν ότι δεν σε κρίνουν από την εμφάνιση. Τότε όμως γιατί σε… σκανάρουν από πάνω μέχρι κάτω μόλις σε πρωτοδούν; Τελικά η εμφάνιση παίζει ρόλο.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Μπορεί να ακούσεις πολλές γυναίκες να λένε πως “εμένα δε με ενδιαφέρει ο άλλος να έχει εξωτερική ομορφιά, καλός άνθρωπος να είναι”. Και σίγουρα το πιστεύουν όταν το λένε. Αλλά αυτό δεν

σημαίνει ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει τον δικό της ρόλο. Και μάλιστα μεγάλο…

Άλλωστε το έχεις παρατηρήσει και εσύ πως οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά βασισμένοι στο τι φοράς; Μερικά outfit σε μετατρέπουν στην “προσωπικότητα” της παρέας, ενώ με κάποια άλλα η σιωπή των άλλων σου δίνει την απάντηση. Για να είμαστε δίκαιοι δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον αποκλειστικά από την ενδυμασία του. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, η εμφάνιση μετράει και δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί να μην τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας.

Γιατί η εμφάνιση μετράει

Επειδή έχει αποδειχθεί μέσα από έρευνες πως το σωστό ρούχο μπορεί να καθορίσει την επιτυχία στις γυναίκες, στα επαγγελματικά και γενικότερα τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου.

Τα ρούχα καθορίζουν την επιτυχία σου με τις γυναίκες

Σε μια πανεπιστημιακή έρευνα, οι γυναίκες βαθμολόγησαν την ελκυστικότητα ενός ντυμένου άντρα ανάλογα με τις περιστάσεις. Τα οutfit ποίκιλαν από κουστούμια επώνυμων σχεδιαστών και κομψά ρολόγια μέχρι την πιο άθλια φτηνιάρικη φόρμα. Όπως καταλαβαίνεις οι γυναίκες προτίμησαν το καλοραμμένο Gucci κοστούμι παρά τη νάιλον γυαλιστερή φόρμα. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι γιατί διάλεξαν τον “επιχειρηματία”.

Η μελέτη έδειξε πως οι γυναίκες ψάχνουν σημάδια για το κοινωνικό στάτους ενός άντρα και ποια καλύτερη ένδειξη από το ρουχισμό. Με λίγα λόγια οι γυναίκες ενδιαφέρονται για το τι φοράς και, ναι, η εξωτερική εμφάνιση μετράει. Οι γυναίκες προτιμούν ένα συμμαζεμένο τύπο γιατί μπορεί να τους κάνει το τραπέζι. Αυτό κάνει όλες τις γυναίκες προικοθήρες; Όχι ακριβώς. Αλλά το μυαλό της γυναίκας έχει ραντάρ και οσμίζεται τα σημάδια που θα την οδηγήσουν στην ευημερία. Έτσι τα ρούχα αποτελούν το εργαλείο ενίσχυσης για να σταθείς επάξια απέναντι στο αντίθετο φύλο. Δε χρειάζεται να είσαι δισεκατομμυριούχος για να τραβήξεις την προσοχή μιας κυρίας, αρκεί να εντοπίσεις τις σωστές λεπτομέρειες.

Τα “υλικά” που θα χρειαστείς για να τραβήξεις την προσοχή είναι τα εξής: Ένα ποιοτικό ρολόι (απαγορεύονται τα πλαστικά), ένα εφαρμοστό κουστούμι (όχι απαραίτητα επώνυμου σχεδιαστή), ένα καλογυαλισμένο ζευγάρι μοκασίνια ή μπότες και ένα ωραίο άσπρο απλό πουκάμισο. Εξοπλισμένος με αυτά τα βασικά είδη στυλ, μπορείς επιστημονικά να αυξήσεις τις πιθανότητές σου με τις γυναίκες.

Τα ρούχα επηρεάζουν το πόσα χρήματα κερδίζεις

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το 75% των Αμερικαν

Keywords
Τυχαία Θέματα