Η διάσωση του… στρατιώτη Ράιαν και η αποθέωση του Ρόμπιν που «έσωσε τον Μόγιες»!

Μπορεί ο... στρατιώτης Ράιαν Γκίγκς να έσωσε την παρτίδα για τους Μπέμπηδες, ωστόσο ο βρετανικός Τύπος αποθεώνει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, αναφέροντας τον ως... σωτήρα του Μόγιες.

Οι Άγγλοι πανηγυρίζουν την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέτρεψαν το 2-0 του «Καραϊσκάκης» με χατ τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Έτσι, ο Ολλανδός επιθετικός

δεν θα μπορούσε να μην φιγουράρει στα αγγλικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενώ τονίζεται πως γλύτωσε και τον Ντέιβιντ Μόγιες από την απόλυση όντας ο σωτήρας του! Για... ανάσταση της Γιουνάιτεντ γράφουν οι Άγγλοι.

«In RVP heaven»

Η «Sun» έχει στην πρώτη σελίδα των αθλητικών της έχει σε φωτογραφία τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πανηγυρίζει λίγο μετά το τρίτο του γκολ μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ και γράφει: «Δεν μπορούν να απολύσουν τον Μόγιες τώρα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στον παράδεισο του RVP (Ρόμπιν Φαν Πέρσι, λογοπαίγνιο με το RIP)»!

«RV3»

Η «Mirror» είχε πιο εμπνευσμένο τίτλο καθώς δημοσιεύτηκε με το: «RV3», έχοντας ακριβώς την ίδια φωτογραφία με τη «Sun» και συνέχισε στον υπότιτλο: «Ο Μόγιες ανακουφίστηκε καθώς τα τρία γκολ του Φαν Πέρσι του έσωσαν τη χρονιά».

«Η διάσωση του Ρόμπιν»

Η «Daily Star» στο πρωτοσέλιδο των αθλητικών της έχει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πανηγυρίζει μόνος του και έγραψε: «Η διάσωση του Ρόμπιν», ενώ λίγο πιο κάτω στέκεται στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Van man έδωσε... σωσίβιο στον Μόγιες».

Η «Daily Mail» είχε ακριβώς την ίδια ιδέα για τίτλο με την «Daily Star» (σ.σ. Η διάσωση του Ρόμπιν), αλλά στάθηκε και στον τραυματισμό του Ολλανδού επιθετικού.

«Ο σωτήρας του Μόγιες»

Η «Telegraph» έδωσε περισσότερο βάρος στον Ντέιβιντ Μόγιες έχοντας τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη βασική φωτογραφία και γράφει στον τίτλο: «Ο σωτήρας του Μόγιες» και συνεχίζει: «Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι διέσωσε τον υπό πίεση προπονητή».

«Η επιστροφή από τους νεκρούς»

Η «Daily Express» κυκλοφόρησε με τίτλο (σε ελεύθερη μετάφραση): «Οι κόκκινοι αναστήθηκαν» (σ.σ. η επιστροφή από τους νεκρούς) ενώ έγραψε και στη χρονιά που σώθηκε για τον Ντέιβιντ Μόγιες.

«Ο Φαν Πέρσι έδωσε χρόνο στον Μόγιες»

Στο ίδιο μήκος κύματος... κρεμάστηκαν και οι «Times» με πρωτοσέλιδο: «Ο Φαν Πέρσι έδωσε χρόνο στον Μόγιες», αλλά και η «Guardian» με τίτλο: «Το χατ-τρικ του Φαν Πέρσι έσωσε τη Γιουνάιτεντ και διευκόλυνε από την πίεση τον ευγνώμονα Μόγιες».

Τέλος, η εφημερίδα του Μάντσεστερ, η «Manchester Evening News» έχει ψηλά στο πρωτοσέλιδο της το 3-0 επί του Ολυμπιακού και γράφει: «Οι κόκκινοι επέστρεψαν με μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη»!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα