Η Μπιγιονσέ άφησε τον 4χρονο αδερφό της να πάει σε ίδρυμα αστέγων [εικόνα]

21:46 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί η Μπιγιονσέ να είναι όμορφη, πλούσια και να έχει δημιουργήσει το προφίλ της καλής μητέρας με την ευτυχισμένη οικογένεια, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για το μικρό αδερφάκι της που είναι δυστυχισμένο και θα μεταφερθεί σε ίδρυμα αστέγων.

Ο τετράχρονος Νίξον είναι ετεροθαλής αδερφός της Μπιγιονσέ από τον πατέρα της Μάθιου Νόουλς. Η Αλεξάνδρα Ράιτ είχε μια σύντομη σχέση με τον πατέρα της τραγουδίστριας και οι δυο τους απέκτησαν ένα γιο, τον οποίο όμως δεν έχει γνωρίσει κανένα άλλο μέλος της οικογένειας.

Ο Μάθιου Νόουλς είχε μια δικαστική

διαμάχη με την κόρη του Μπιγιονσέ και τελικά ο πατέρας της έπαψε να είναι μάνατζερ της ενώ τα έσοδα του μειώθηκαν σε 2.400 δολάρια το μήνα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για να δώσει στον μικρό Νίξον μετά από αυτή την απόφαση και το δικαστήριο του έδωσε απαλλαγή από την διατροφή του παιδιού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η μητέρα του Νίξον είναι απελπισμένη λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης και πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό InTouch: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθει η Beyoncé, που ξέρει ότι έχει έναν άστεγο αδερφό. Ξέρω ότι αν εγώ ήμουνα στη θέση της θα βοηθούσα. Ίσως είναι πολύ απασχολημένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα