Μυστήριο με διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε σε λίμνη – Αγνοούμενος 3 βδομάδες ο νεκρός

20:22 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου με αγνοούμενο από τις 13 Μαρτίου φαίνεται πως οδηγεί ένα διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε σε λίμνη στο Λονδίνο, με τις αρχές να πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσει στον δολοφόνο.

Το πτώμα σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον Νιλ Μπούτσελ που εξαφανίστηκε στις 13 Μαρτίου από το Ντάγκενχαμ του ανατολικού Λονδίνου. Την Τρίτη η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο που είδε ένα πόδι να επιπλέει στο White Hart Lakes στο Ντάγκενχαμ. Αμέσως, η έρευνα οδήγησε στην ανάσυρση όλων των μελών του διαμελισμένου

σώματος με τη Σκότλαντ Γιαρντ να ζητάει βοήθεια από τους κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν αν έχουν δει κάποια περίεργη δραστηριότητα ή ένα άγνωστο πρόσωπο να περιφέρεται κοντά στη λίμνη.

Τη μέρα της εξαφάνισης ο Μπούτσελ και ένας φίλος του είχαν διαμάχη με μια ομάδα ανδρών στο Heath Park, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να τους χωρίζει. Μετά ο Μπούτσελ πήγε στο Stansgate Road και από τότε αγνοούνταν τα ίχνη του. Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τριών ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα