Η ατάκα με νόημα της Έλενας Παπαρίζου: Δεν θα ξεχάσω την ημέρα που ξαναερωτεύτηκα

09:38 5/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Πριν από λίγες μέρες η Έλενα Παπαρίζου έκλεισε τα 32 και με αφορμή τα γενέθλια της αποφάσισε να κάνει ένα μικρό απολογισμό μέσα από το Big Fish και να σημειώσει τα γεγονότα που θα της μείνουν βαθιά στο μυαλό. Ανάμεσα τους και ένα που σίγουρα αφήνει υπονοούμενα για τον Τόνι Μαυρίδη.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που οι γονείς μου έπρεπε να φύγουν από την Ελλάδα και να με αφήσουν εδώ γιατί ήμουν πολύ άρρωστη. Δεν

θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που γεννήθηκε ο ανιψιός μου, στον οποίο έκοψα εγώ τον ομφάλιο λώρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έχασα τον μπαμπά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που είπα στον εαυτό μου "ναι, ξαναερωτεύτηκα!". Δεν θα ξεχάσω ποτέ την 21η Μαΐου του 2005. Δε θα ξεχάσω ποτέ την μαμά μου με κόκκινα μαλλιά». ανέφερε η Έλενα, ενώ αναφέρθηκε και στην αυξομείωση του βάρους της και τα παραπανίσια κιλά που κατ΄επιλογή της πήρε μια εποχή.

«Πάντα ήμουν οκ με την εικόνα μου. Η περίοδος κατά την οποία είχα περισσότερα κιλά, πίστεψέ με, ήταν πολύ κουραστική. Όχι για την καθημερινή μου ζωή. Όχι ότι δεν τσαντιζόμουν που δεν μου έμπαινε το τζιν μου. Όμως περισσότερο ζοριζόμουν όταν έπρεπε να κάνω μία φωτογράφιση ή κάποια τηλεοπτική εμφάνιση. Η Έλενα είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα στην καθημερινότητά της από την Παπαρίζου. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι καλά. Δίαιτες δεν κάνω. Τρώω απίστευτα στεγνά, λόγω των κατακρατήσεων που μου κάνει κατά καιρούς ο θυρεοειδής. Τρώω τόσο στεγνά που δεν αγγίζω ούτε ντομάτα. Είναι περίεργο πράγμα ο θυρεοειδής. Περισσότερο με απασχολεί πάντως όταν μου δημιουργεί νεύρα, παρά όταν μου προσθέτει κιλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα