Η απομυθοποίηση του Game of Thrones – Βίντεο αποκαλύπτει το «ψέμα» των γυρισμάτων

16:09 1/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο λάτρεψαν το Game of Thrones τόσο για το καλοδουλεμένο του σενάριο και τις δυνατές ερμηνείες των πρωταγωνιστών όσο και για τα υψηλών προδιαγραφών ειδικά εφέ που έκαναν τη σειρά να μοιάζει βγαλμένη από άλλη εποχή.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η επιτυχία της σειράς οφείλεται κατά κύριο λόγο στα σκηνικά και την επεξεργασία των ειδικών στα σπέσιαλ εφέ

ανά σκηνή, ώστε το Game of Thrones να μοιάζει τόσο… εξωπραγματικό. Κατά καιρούς, αρκετές φωτογραφίες από τον τόπο των γυρισμάτων έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διεθνή Τύπο και έχουν προκαλέσει τεράστια έκπληξη αλλά και απογοήτευση στους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι βλέπουν τη μαγεία κυριολεκτικά να «καταρρέει».

Αυτή τη φορά, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 6ης σεζόν, ένα βίντεο έρχεται να ταράξει τους τηλεθεατές, το οποίο μοιράζεται μαζί μας σκηνές από τα γυρίσματα του νέου κύκλου και το οποίο «εισβάλλει» στην ιστορία και τα μυστικά του σεναρίου, παρουσιάζοντάς μας εκ των έσω τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται για spoiler!

The post Η απομυθοποίηση του Game of Thrones – Βίντεο αποκαλύπτει το «ψέμα» των γυρισμάτων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα