Η απόλυτη εμπειρία γεύσης & διασκέδασης βρίσκεται στα Νότια! Το «Moorings» έχει τον τρόπο να σε καταπλήξει

Είναι αυτή η πλανεύτρα εποχή, που ο καιρός ανοίγει και οι λάτρεις της θάλασσας τρέχουμε στα Νότια για να «αναπνεύσουμε» λίγο ιώδιο, να μαγευτούμε από τη θέα των κρυσταλλένιων νερών και να απολαύσουμε καλό φαγητό και ποτό. Έτσι, λοιπόν, κι εγώ! Τα βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είπα να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα από τα αγαπημένα μου στέκια, αυτή τη φορά για να δοκιμάσω τις σπεσιαλιτέ του.

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Έχοντας πάρει την απόφαση να απολαύσω την υπέρτατη θέα του μαγαζιού,

κάθισα στον πρώτο όροφο, σε ένα από τα τραπέζια με το ρομαντικό φωτισμό και τις αναπαυτικές καρέκλες, τα αναμμένα κεράκια και τους καταλόγους να σε περιμένουν να τους ανοίξεις. Ένας ευγενικός νεαρός πλησίασε και ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να μου εξηγήσει τι περιλαμβάνει ο κατάλογος.

Η επιθυμία μου να τα δοκιμάσω όλα, με έκανε να «κλείσω» τα αυτιά μου και να παραγγείλω με αποφασιστικότητα: τυροκροκέτες με λευκά τυριά και γλυκόξινη σάλτσα, κολοκυθοπιτάκια με χαλούμι και σάλτσα γιαουρτιού, μπομπονιέρες με μικρές γαρίδες και σαλάτα Caprese είναι οι πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα μου. Φτάνοντας στο τραπέζι, οι μυρωδιές τους με ξεπερνούν και με κερδίζουν από την πρώτη μπουκιά.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το βράδυ εξελίσσεται σε απόλυτη εμπειρία απόλαυσης, αφού όχι μόνο τα πιάτα του Ανδρέα Σχοινά είναι καλομαγειρεμένα και νόστιμα αλλά το service δεν θυμίζει σε τίποτα τα πολυσύχναστα στέκια. Επόμενη στάση; Τα κυρίως πιάτα του μενού. Ριζότο με αρωματισμένα μανιτάρια αλλά και φρέσκες πέννες με κοτόπουλο, μπρόκολο, αμύγδαλα και κρέμα απογειώνουν τον ουρανίσκο και σε κατατάσσουν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, στη λίστα με τους θαμώνες του μαγαζιού.

Η μοναδική ατμόσφαιρα, ο μοντέρνος χώρος, που εναρμονίζεται με το μοναδικό φυσικό σημείο, η lounge μουσική σε κάνουν να ξεχνάς την ώρα και απλά να χαίρεσαι τη στιγμή. Τα εκλεκτά κρασιά και τα signature κοκτέιλ σου κάνουν παρέα μέχρι τα μεσάνυχτα ενώ ο γλυκός επίλογος φαίνεται μονόδρομος. Τούρτα semi freddo αλλά και μους γιαουρτιού με καραμελωμένο μέλι πάνω σε μπισκότα σοκολάτας κλείνουν το βράδυ… με τον πιο μαγικό τρόπο.

Info

Μαρίνα Βουλιαγμένης, Τηλ: 2109670659

The post Η απόλυτη εμπειρία γεύσης & διασκέδασης βρίσκεται στα Νότια! Το «Moorings» έχει τον τρόπο να σε καταπλήξει appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νότια, Moorings,notia, Moorings