Υπερκοριός: Όταν ο Γιάνης είδε το… Μεγάλο Σορτάρισμα (εκτός από το να το κάνει)

Όπως και να το κάνουμε, μετά τη συνέντευξή του στον Αλέξη Παπαχελά και τις Ιστορίες του ΣΚΑΪ, ο Γιάνης, ο άνθρωπος που λατρεύτηκε και μισήθηκε μόνο με το μικρό του όνομα, έχει γίνει και πάλι το πρόσωπο της ημέρας.

Και όχι αδίκως, μιας και επιβεβαίωσε με τον πιο περίτρανο τρόπο όλα όσα λέγαμε και πιστεύαμε για τη διαπραγματευτική πρακτική της ΠΦΑ (Πρώτη Φορά Αριστερά) και τότε το Μαξίμου έβγαζε το ένα non paper πίσω από το άλλο για να μας καταγγείλει ως μίσθαρνα όργανα της διαπλοκής.

Μέσα σε όλα όμως ο Γιάνης είναι και σινεφίλ, είναι ένας άνθρωπος

που δεν έχει πλέον ουσιαστική απασχόληση και μπορεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του βγάζοντας διαλέξεις και εξηγώντας πώς η Ελλάδα και η Ευρώπη έχασαν την ευκαιρία που απλόχερα τους πρόσφερε τον Ιούλιο του 2015. Εξ αυτού, ο άνθρωπος έχει και χρόνο και διάθεση να πάει να δει και μια ταινία, βρε αδερφέ. Ποια ταινία είδε όμως ο αθεόφοβος;

Το Μεγάλο Σορτάρισμα! Διότι, ο Γιάνης δεν αρκέστηκε στο να το κάνει, ήθελε να το δει κιόλας. Μιλάω για την ταινία που έχει βγει προσφάτως στους κινηματογράφους με ένα καστ γεμάτο σταρ (Κρίστιαν Μπέιλ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Στιβ Καρέλ, Μπραντ Πιτ) και αφηγείται την ιστορία ορισμένων outsiders του χρηματιστηριακού κόσμου που εν μέσω της ευφορίας της δεκαετίας του 2000 αντιλαμβάνονται πως μια μεγάλη οικονομική κρίση έρχεται και αποφασίζουν να επενδύσουν σ’ αυτό.

Για του λόγου το αληθές, ο κατάσκοπός μου, μου ανέφερε πως ο Γιάνης το παρακολούθησε στον Δαναό, στις 17 Ιανουαρίου, παρέα φυσικά με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, την οποία, όπως μου περιέγραψαν, τάραξε στην πολυλογία, (εκπλήσσομαι).

The post Υπερκοριός: Όταν ο Γιάνης είδε το… Μεγάλο Σορτάρισμα (εκτός από το να το κάνει) appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα