Η Άννα Βίσση δηλώνει πως δεν είναι θεά και δεν παίρνει στα σοβαρά τις κολακείες!

Για τους Δαίμονες αλλά και την εικόνα της μίλησε η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στο TV Έθνος.

Η τραγουδίστρια σύγκρινε τους Δαίμονες του 1991 με αυτούς του 2013, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ο πειραματισμός που υπήρχε κάποτε.

Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και πειραματικό τότε η ροκ όπερα. Ούτε ξέραμε ακριβώς να εξηγήσουμε στο κοινό τι πηγαίναμε να κάνουμε. Ήταν τόσο χαώδης αλλά και δημιουργική εκείνη η περίοδος, που δεν χάρηκα την τότε επιτυχία. Σήμερα, αντίθετα, βιώνω όλη

την ικανοποίηση και της προετοιμασίας αλλά και του αποτελέσματος. Από τις πρόβες ήδη ένιωθα τέτοιο ενθουσιασμό και τέτοια τύχη να κάνω μια πραγματικά ομαδική δουλειά, όπου δεν είμαι “η Βίσση” αλλά μέρος ενός συνολικού εγχειρήματος, που στήσαμε όλοι με πολλή όρεξη και σεβασμό στις οδηγίες του Κακλέα, ο οποίος έδωσε νέα πνοή στο έργο. Είναι δικαίωση για μένα να βλέπω ένα Παλλάς όρθιο στο τέλος και γεμάτο όλες τις μέρες», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το γεγονός ότι πολλοί από τους θαυμαστές της την έχουν θεοποιήσει, η Άννα Βίσση αναφέρει:

«Ειλικρινά ενοχλούμαι με τον τρόπο που βλέπω ότι παρουσιάζομαι πολλές φορές. Φυσικά και το διασκεδάζω και εννοείται ότι χαίρομαι με το να ακούσω ένα, έστω υπερβολικό, κομπλιμέντο. Δεν είμαι κομπλεξική, αντιλαμβάνομαι ότι εμπεριέχει και μια χιουμοριστική προσέγγιση το “θεά”, ας πούμε. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν ήμουν τόσο ματαιόδοξη, ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτές τις κολακείες. Εγώ πάντα ανησυχώ αν είμαι καλή σε αυτό που έχει μάθει ο κόσμος να ζητά από μένα: Τη φωνή μου, την ερμηνεία μου. Με ενοχλούν κυρίως αυτές οι περιγραφές για τα επώνυμα πρόσωπα που γίνονται σε πολλά εβδομαδιαία περιοδικά. Μπαίνουν φωτό μας από κάποια έξοδο και τα σχόλια είναι συνήθως τόσο κιτς και εκτός πραγματικότητας, που κατανοώ πόσο μπορεί να ενοχλούν έναν αναγνώστη, ειδικά την εποχή που ζούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα