Η ανδρική αποτρίχωση δεν είναι ταμπού!

19:43 9/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Βγάλτε το «πουλόβερ» από την πλάτη και τους ώμους, καθαρίστε την κοιλιά για να φανούν οι κοιλιακοί σας, αποκτήστε έναν απαλό σβέρκο. Εκτός από θέμα αισθητικής, η αποτρίχωση βελτιώνει την σωματική σας υγιεινή, καθώς οι τρίχες είναι φορείς βακτηρίων.

Από ιατρικής πλευράς, αν παρουσιάζετε υπερβολική τριχοφυΐα στην πλάτη, τους ώμους και τον αυχένα, τότε διαπιστώνεται η λεγόμενη υπερτρίχωση η οποία σχετίζεται με αυξημένες ορμόνες. Συγχρόνως όμως, η υπερτρίχωση

επιδεινώνει την υπερδρωσία και βέβαια κάνει πολύ πιθανή την εμφάνιση θυλακίτιδας.

Ο ιδρώτας αποτελεί ένα μόνιμο άγχος. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι λεκέδες στο πουκάμισο στις μασχάλες, και βέβαια αν το στέρνο και η πλάτη είναι αντίστοιχα «δάσος», το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο! Μπορείτε λοιπόν εύκολα να μειώσετε την εφίδρωση και να φορέσετε άφοβα τα ρούχα σας χωρίς να ανησυχείτε.

Όσοι δεν έχετε ακούσει ποτέ τον όρο θυλακίτιδα είστε πολύ τυχεροί. Η πλειοψηφία όμως έχει σίγουρα ταλαιπωρηθεί από τη συχνή αυτή μόλυνση. Το ξύρισμα, ο ερεθισμός του δέρματος λόγω στενών ή συνθετικών ρούχων, μια τρίχα που γυρίζει προς τα μέσα, δημιουργούν φλεγμονή στον θύλακα της τρίχας. Η μόλυνση έχει τη μορφή σπυριών, και συχνά προκαλεί έντονο πόνο.

Σχηματίζονται φυσαλίδες με πύον οι οποίες διογκώνονται αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, εξελίσσονται σε απόστημα, και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί μέχρι και χειρουργική διάνοιξη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι άνδρες αναζητούν μια μόνιμη λύση αποτρίχωσης δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Η τάσεις της μόδας όντως προωθούν το αψεγάδιαστο, καθαρό δέρμα, αλλά σημαντικό κριτήριο είναι πλέον η υγιεινή του σώματος.

Από όλες τις διαθέσιμες μεθόδους, η αποτρίχωση με laser είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής λύση.

Οι αποτριχωτικές κρέμες, το ξυράφι, οι ξυριστικές μηχανές και το κερί ερεθίζουν το δέρμα, αφαιρούν προσωρινά μόνο τις τρίχες και αυξάνουν τον κίνδυνο της θυλακίτιδας.

Με το laser Αλεξανδρίτη το πρόβλημα εξαλείφεται οριστικά. Η δέσμη του laser στοχεύει κατευθείαν στο θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς και προκαλεί θερμική βλάβη στη μελαμίνη. Είναι ιατρικό laser, με έγκριση από τον FDA, και εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλο το σώμα αλλά και το πρόσωπο από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Αν πειστήκατε ως εδώ και ο μόνος σας προβληματισμός είναι το κόστος, μην το σκέφτεστε παραπάνω. Οι τιμές έχουν γίνει προσιτές, και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία του συνδυασμού δύο σημείων του σώματος, που είναι ακόμα πιο μειωμένος σε θέμα κόστους.

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο εδώ: http://medi-center.gr/timokatalogos-apotrichosis-laser-andras/

Ιατρική Ομάδα Medi Center
www.medi-center.gr & τηλ. 211 1088444

The post Η ανδρική αποτρίχωση δεν είναι ταμπού! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα