Η «ανάσταση» της Αν Νικόλ Σμιθ σε μια ταινία γεμάτη χλιδή, χάπια και σιλικόνη!

07:05 7/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Η όμορφη ζωή και το Αμερικανικό όνειρο. Αυτοί ήταν οι στόχοι της Βίκυ Λιν Μάρσαλ από τότε που ήταν μικρή και θα έκανε τα πάντα για να τους πετύχει. Για αυτό δεν δίστασε να παρατήσει το σχολείο, να παντρευτεί στα 21 της, αλλά και να πετάξει τα ρούχα της ώστε να γίνει λαγουδάκι του Playboy. Και τότε την έμαθαν όλοι, αλλά ως Αν Νικόλ Σμιθ.

Η σεξοβόμβα των ΗΠΑ, η γυναίκα από πλατίνα και

σιλικόνι, έζησε μόλις 39 χρόνια. Ωστόσο σε αυτά πρόλαβε να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Με τον γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο και 62 χρόνια μεγαλύτερό της Χάουαρντ Μάρσαλ, με τις δικαστικές διαμάχες που είχε με την οικογένειά του για την αμύθητη περιουσία του (μετά τον θάνατό του), με τον θάνατο του γιου της Ντάνιελ, αλλά και με την κηδεμονία της κόρης της Ντάνιελιν.

Η Αν Νικόλ Σμιθ στις δόξες της.

Ο επίλογος του δράματός της γράφτηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2007 σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα – τότε που βρέθηκε νεκρή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει την Σμιθ. Και τώρα, 6 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Μέρι Χάρον ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ταινία με την σκανδαλώδη ζωή της.

Μια ταινία γεμάτη χλιδή, χάπια, ναρκωτικά, σιλικόνη, χαρές και κλάματα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Άγκνες Μπρούκνερ, η οποία φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο μυαλό και τη λογική της Αν Νικόλ Σμιθ. Δες το trailer και θα καταλάβεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα