Η Lady Gaga «ξέφυγε» ξανά – Μεθυσμένη και υποβασταζόμενη σε κλαμπ της Κοπεγχάγης [εικόνες]

Τι κι αν οι φήμες περί εγκυμοσύνης δίνουν και παίρνουν; Η Lady Gaga έχει βαλθεί να αποδείξει πως γεννήθηκε για να προκαλεί και πως ούτε ο έρωτάς της με τον Τέιλορ Κίνεϊ μπορεί να την συγκρατήσει.

Η εκκεντρική σταρ βρέθηκε στην Κοπεγχάγη για επαγγελματικούς λόγους και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να… ρίξει και το ξενύχτι της στο γνωστό κλαμπ «La Fontaine». Η τραγουδίστρια, κατάφερε για ακόμα μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα, όχι τόσο

με το στυλιστικό της –αφού ήταν από τις ελάχιστες φορές που ντύθηκε casual- αλλά λόγω του… μεθυσιού της που κάθε άλλο παρά αθώο ήταν.

Μετά από αρκετές ώρες ξέφρενου χορού, η Lady Gaga αποχώρησε εμφανώς μεθυσμένη και υποβασταζόμενη από τους σωματοφύλακές της, αφού με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της από την κούραση και το ποτό. Όσο για την εγκυμοσύνη; Μάλλον επρόκειτο όντως για φήμες, αφού η σταρ παραμένει στα ίδια κιλά και μοιάζει να αδιαφορεί για την κατανάλωση αλκοόλ!

Όπως και να έχει, οι εικόνες που ακολουθούν θα απογοητεύσου τόσο τους θαυμαστές της όσο και τον αρραβωνιαστικό της…

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Splashnews

The post Η Lady Gaga «ξέφυγε» ξανά – Μεθυσμένη και υποβασταζόμενη σε κλαμπ της Κοπεγχάγης [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα