Γυναίκα «λαμπάδιασε» επειδή η σερβιτόρα έβαλε φωτιά στο πιάτο της [βίντεο]

06:29 9/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο της Κίνας όπου μία γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα επειδή πήρε φωτιά το πιάτο της.

Ένα ζευγάρι θέλησε να πάει για φαγητό και παρήγγειλε ένα πιάτο της κινέζικης κουζίνας, στο οποίο πρέπει ο σερβιτόρος που το δίνει να βάζει φωτιά πριν το καταναλώσουν οι πελάτες. Θέλοντας να απολαύσουν το έδεσμα, οι δύο νέοι το παρήγγειλαν αλλά δεν υπολόγισαν την σερβιτόρα που ήταν άπειρη.

Η 20χρονη φοιτήτρια μόλις είχε πιάσει δουλειά στο μαγαζί και δεν ήξερε το πως ακριβώς πρέπει να ανάψει την φωτιά. Έτσι, όταν πήγε στο τραπέζι

και επιχείρησε να την ανάψει την φωτιά, έκανε λάθος με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη του υλικού και να πάρουν φωτιά οι πελάτες.

Το βίντεο με το περιστατικό έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στα πλάνα φαίνεται η 20χρονη και ο άνδρας να τρέχουν, ενώ η γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι δεν μπορούσε να σβήσει την φωτιά από πάνω της. Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ενώ δεν έγινε γνωστό αν η σερβιτόρα έχασε την δουλειά της.

The post Γυναίκα «λαμπάδιασε» επειδή η σερβιτόρα έβαλε φωτιά στο πιάτο της [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα