Γρήγορα στη… σειρά σας!

Το 2012 μπήκε και μαζί του φέρνει και τις καλύτερες νέες σειρές που θα δούμε. Κάτσε στον καναπέ σου και ετοιμάσου για απόλαυση χωρίς όρια.

Από τον Άγγελο Μαραγκό

Την προσοχή σας απανταχού “σειράκηδες”. Στη λίστα που βρίσκεται παρακάτω δε βρίσκεται ούτε ο Barney Stinson με τις καυστικές του ατάκες, ούτε βρικόλακες, ούτε γιατροί που μπλέκουν τα μπούτια τους με τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Αντίθετα, σε αυτήν περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα νέα πρότζεκτ, φρέσκα πρόσωπα και ορισμένες πολυαναμενόμενες συνέχειες. Οι σειρές

του 2012 έρχονται για να προσπαθήσουν να σε βάλουν στον καναπέ (εσύ, όμως, βράχος, μην ξεχνάς τη γυμναστικούλα σου).

Ηomeland
Οι θεωρίες συνομωσίας ήταν πάντα από τα αγαπημένα πιάτα των Αμερικανών. Όσο φοβούνται την τρομοκρατία, τόσο φαίνεται ότι τους ιντριγκάρει κιόλας. Το Homeland, λοιπόν, παρουσιάζει έναν πρώην Αμερικανό κρατούμενο πολέμου που μετά τα δεινά που πέρασε, γύρισε στην πατρίδα του φέροντας μια νέα ταυτότητα. Μια ταυτότητα που δεν αρέσει στη CIA και δημιουργεί ένα τρελό κυνηγητό με την υπογραφή των παραγωγών του «24».
Αναμένεται: το Φεβρουάριο

Game of Thrones
Οι αναπάντεχοι θάνατοι σε 9ο και 10ο επεισόδιο, αλλά και το εντυπωσιακό τέλος της 1ης σεζόν άφησαν τους πολυάριθμους φαν της σειράς σε αναμμένα κάρβουνα. Οι μάχες ανάμεσα στα στρατόπεδα αναμένονται αιματηρές, οι ανατροπές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ας μην ξεχνάμε τον πανούργο νάνο Tyrion Lannister. Με διαφορά η πιο καυτή (σαν την ανάσα των δράκων) τηλεοπτική συνέχεια για το 2012.
Αναμένεται: τον Απρίλιο

The Hour
Η Αγγλία στην περίοδο του ψυχρού πολέμου και μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από ένα ερευνητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Εντάξει, μπορεί φαινομενικά να μην είναι και η πιο ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά εδώ μυρίζει θριλεράκι βρετανικού σασπένς. Γιατί όχι και κάτι διαφορετικό;
Αναμένεται: το ερχόμενο φθινόπωρο

New Girl
Το κορίτσι βγήκε από χωρισμό και αποφάσισε να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι με τρεις νταγκλαράδες. Εκείνοι θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τα προβλήματά της, αλλά εκείνη σαν ευαίσθητη και κάπως ατσούμπαλη δασκάλα υπόσχεται γέλιο σε κάθε της προσπάθεια. Και ναι, την τύπισσα αυτή την ενσαρκώνει η τσαχπίνα Zooey Deschanel.
Αναμένεται: ήδη ξεκίνησε, στις 6 Ιανουαρίου

Luck
Ο Dustin Hoffman συναντά τον επίσης χολυγουντιανό σκηνοθέτη Michael Mann σε μια νέα σειρά του HBO με θέμα το τζόγο. Όχι, μην φαντάζεστε τσόχες, χαρτιά και μεγάλα κόλπα στο ποκερ. Εδώ μιλάμε για ιππόδρομο…
Αναμένεται: το Φεβρουάριο

Mad Men
Ο Don Draper και τα υπόλοιπα μεγάλα κεφάλια της διαφήμισης επιστρέφουν για να τεστάρουν αν το κόλλημα των οπαδών της σειράς παραμένει αμείωτο. Παρόλο που κανένα στοιχείο του σεναρίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, η τηλεοπτική κοινότητα ετοιμάζεται να υποδεχτεί έναν πέμπτο κύκλο γεμάτο ενδιαφέρουσες εξελίξεις και φυσικά τσιγάρα και κοκτέιλ.
Αναμένεται: τον Απρίλιο

Noel Fielding’s Luxury Comedy
Ψυχεδελικοί χαρακτήρες άλλοτε

Keywords
Τυχαία Θέματα