Γνωστός πορνοστάρ σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα

Ο γνωστός πορνοστάρ σε ηλικία μόλις 31 ετών είχε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να κοπεί ξαφνικά και με βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής του.

Ο πρωταγωνιστής πορνοταινιών Πέτερ Ριγκάλι που ήταν γνωστός με το όνομα Μπόμπι Γουίλιαμς είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του στο Χολγιόκ της Μασαχουσέτης.

Οι Αρχές είπαν ότι ο Γουίλιαμς ήταν ο μοναδικός επιβάτης και πιστεύουν ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αρχικά παρέκκλινε προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, γλίστρησε στα πλάγια, χτύπησε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και άρχισε να σέρνεται μέχρι να γυρίσει ανάποδα και να σταματήσει εξαιτίας ενός δένδρου.

Το ατύχημα έγινε την Κυριακή στις 1μμ και αναφορές λένε ότι ο Γουίλιαμς είχε εκτιναχθεί από το όχημα και κείτονταν νεκρός στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με το Associated Press θα διενεργηθεί αυτοψία έτσι ώστε να γίνει γνωστός ο λόγος που ο Μπόμπι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο Γουίλιαμς έκανε το ντεμπούτο του στις πορνοταινίες το 2003 και εμφανίστηκε σε πάνω από σαράντα παραγωγές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα