Χοντρό κράξιμο Ζουγανέλη σε Σφακιανάκη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πέταξε καρφιά στον Νότη Σφακιανάκη με αφορμή τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή και τη χούντα, στάζοντας δηλητήριο και λέγοντας για αρχή: « το ότι τραγούδησε ωραία τραγούδια, δεν σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει και μυαλό» και συνέχισε με πολλά άλλα φαρμακερά λόγια.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο Real Fm

για τις προκλητικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή.

«Οι καλλιτέχνες όλοι δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα ανώτερο. Είναι η αντανάκλαση του λαού. Ο Ν. Σφακιανάκης είναι μια περίπτωση, τραγούδησε ωραία τραγούδια, δεν σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει και μυαλό» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε: «Ζούμε έναν τρομερό ισοπεδοτισμό. Πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι κάποιος που δεν έχει μνήμη. Ο ανιστόρητος».

Επίσης συμπλήρωσε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη και ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα. «Δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με κανένα από αυτά τα μιάσματα. Ψάξτε τους καλλιτέχνες που πρώτα είναι πολίτες και μετά καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πουλάνε μούρη» είπε ακόμα ο κ. Ζουγανέλης.

Αναφερόμενος στη στάση της Δέσποινας Βανδή, δήλωσε: «Μπράβο στη Βανδή η οποία πήρε θέση, ενώ είχε και ανάγκη να εργαστεί. Ας αφήσουμε στο έλεος των δηλώσεων τους ανθρώπους και ας τους αντιμετωπίσει η κοινωνία όπως τους αξίζει».

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε ότι ο Νότης έκανε μία «τεράστια γκάφα» παρόλο που «ισχυρίζεται ότι αγαπάει την πατρίδα» και συμπληρώνει ότι λυπήθηκε πάρα πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός. «Βέβαια θα πρέπει να αντιδράμε δεν θα πρέπει να μένουμε βουβοί» ανέφερε τελειώνοντας ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα