Γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνή γιατί νευρίασε με την άσπονδη συμπρωταγωνίστρια

Η Λούσι Γουότσον νευρίασε με τη συμπρωταγωνίστρια της στο Made In Chelsea που προβάλλεται στο βρετανικό κανάλι Channel 4, τη Μίλι Μάκιντος, όταν την είδε να φωτογραφίζεται φορώντας γούνα και της ανταπάντησε με μια γυμνή φωτογράφηση για την PETA.

Μάλιστα, η Λούσι Γουότσον δε δίστασε να κράξει δημόσια τη Μάκιντος λέγοντας πως «είναι ντροπή γιατί ξέρω ότι αγαπάει τα ζώα. Τέλος πάντων, είναι επιλογή της». Φήμες λένε ότι οι δυο τους είναι άσπονδες... φίλες και πως σφάζουν η μία την άλλη πισώπλατα.

Για να το σώσει πάντως έσπευσε να τονίσει ότι «δε μπορείς να αντιπαθείς ανθρώπους γιατί φοράνε γούνα, αλλά αν γνωρίζουν από που προέρχεται δε βλέπω το λόγο γιατί να βάλουν».

Η Λούσι πάντως κόντρα στη δεδηλωμένη αγάπη της Μίλι για τις γούνες θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα δικαιώματα των ζώων. «Ήθελα να ξυπνήσω τον κόσμο και να του δείξω ότι επειδή ζω στο Τσέλσι (περιοχή του Λονδίνου που φημίζεται για τις γούνες) δε σημαίνει ότι μου αρέσει να φοράω σκοτωμένα ζώα. Είμαι κατά της βίας ενάντια στα ζώα. Δυστυχώς, ξέρω πως φτιάχνονται οι γούνες και ήθελα να δείξω ότι είμαι αντίθετη σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα