Γνωρίστε το πρώτο υπέρβαρο supermodel

Η Ρόμπιν Λόλι στην κανονική ζωή θα ήταν ένα γεμάτο κορίτσι με καμπύλες και σε καμία περίπτωση χοντρή, όμως στον κόσμο της μόδας θεωρείται κάτι παραπάνω από υπέρβαρη.

Η πανύψηλη Αυστραλή με ύψος 1.86 έχει ένα υπέροχα όμορφο πρόσωπο και μια γεμάτη φιγούρα και απευθύνεται σε αυτό που λέμε plus size, δηλαδή για μεγάλα μεγέθη. Η ίδια φοράει νούμερο 16 όταν το νούμερο που συνήθως φοράνε τα περισσότερα αδύνατα μοντέλα είναι 0 και σε μερικές περιπτώσεις 00.

Όμως το βάρος δεν μοιάζει να έχει επηρεάσει την καριέρα της. Η 23χρονη έχει ήδη

κάνει εξώφυλλα στην ιταλική Voque, στο γαλλικό Elle κα ήταν το πρώτο “μεγαλόσωμο” μοντέλο που υπέγραψε με τον Ralph Lauren.

Αν και συνήθως η λεζάντα που την συνοδεύει πάντα στα περιοδικά είναι: “Το μοντέλο που λατρεύει το φαγητό” η ίδια λατρεύει το σώμα της: «Λέω ότι τα ψηλά κορίτσια που έχουν καμπύλες είναι διπλά νόστιμα. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι. Αγαπώ το σχήμα του σώματός μου, αγαπώ το σώμα μου» είπε η Ρόμπιν σε συνέντευξη της και δεν παρέλειψε να αναφέρει τις πιέσεις που δέχτηκε για να χάσει κιλά: «Μου έλεγαν όλη την ώρα να χάσω βάρος. Είχα τεράστια πίεση να κάνω δίαιτα ».

Παρά το γεγονός ότι το 50% των γυναικών φοράνε νούμερο 14 ή και περισσότερο, σπάνια θα βρεις ρούχα σχεδιαστών που να φτάνουν το 14. Συνήθως είναι πολύ μικρότερα και η Λόλι ελπίζει ότι η παρουσία της θα αλλάξει αυτό το καθεστώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα